جلوگیری از بیماری های ویروسی با دمنوش پونه !! بازدید ۳۰۰

طبیعت پونه گرم و خشک می باشد. نوشیدن چای یا دمنوش آن برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی مفید است. زیرا در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است.

هنگام سرما خوردگی چای پونه بنوشید زیرا این چای به دلیل داشتن مقدار زیادی منتول خاصیت خلط آوری دارد و به تخلیه ی ترشحات انباشته شده در ریه ها کمک می کند و برای کسانی که از مشکلات تنفسی رنج می برند، مفید است.

چای پونه تب بُر است و با افزایش تعریق به کاهش تب در بیماری کمک می کند.

چای پونه می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک ها باشند زیرا مشابه یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.

دیگر خواص

تقویت سیستم ایمنی

پیشگیری از سرطان

کاهش درد معده

کاهش دردهای عضلانی

درمان زخم های پوستی

بهبود عفونت های مجرای ادراری

پونه بهبود مشکلات خواب

ارزش غذایی (100 گرم)

کالری:44

چربی:0.7 گرم

کربوهیدرات:8.3 گرم

پروتیئن:3.2 گرم

طرز تهیه :

برگ های تازه یا خشک شده آن را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش پونه را می توانید با عسل شیرین کنید و بنوشید.

میزان مصرف چای و دمنوش آن در روز

در روز بیش تر از 2 فنجان دمنوش پونه مصرف نکنید.

 

جلوگیری از بیماری های ویروسی با دمنوش پونه !! was last modified: آوریل 17th, 2022 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!