برای سلامت استخوان هایمان چرا گشنیز بخوریم ؟! بازدید ۳۴۴

امروزه بیماری پوکی استخوان به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه تبدیل شده است. طوری که سالانه میلیون‌ها نفر به آن دچار می‌شوند. از خواص گشنیز، داشتن منبع سرشاری از کلسیم است. که برای کسانی که به سلامت استخوان‌شان اهمیت می‌دهند ارزشمند است. کلسیم و دیگر ترکیبات موجود در گشنیز موجب رشد و دوام استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان می‌شوند. افزودن مقدار کمی گشنیز به رژیم غذایی، می‌تواند سال‌ها استخوان‌های شما را محکم و سلامت نگه دارد.

گشنیز زخم، التهاب و اسپاسم را درمان می‌کند. از کبد محافظت و مانند شربت سینه عمل می‌کند. این ماده، ضد سرطان، ضد تشنج، آنتی هیستامین و خواب‌آور است. گشنیز به عنوان یک تقویت کننده‌ی قوای جنسی طبیعی شناخته می‌شود و به طور سنتی ترکیبش با سایر گیاهان، برای افزایش میل جنسی افراد استفاده می‌شود.

گشنیز موجب افزایش متابولیسم بدن می‌شود. و از این طریق به شما کمک می‌کند تا کاهش وزن داشته باشید. علاوه بر این  غنی از فیبر است که موجب کاهش اشتها و درنتیجه جلوگیری از پرخوری می‌شود.

گشنیز دارای اثر ضدباکتری است. درنتیجه مصرف دم‌کرده ۱۵ گرم از آن در یک لیتر آب برای درمان بیماری‌های عفونی مانند حصبه، تب روده و مسمومیت‌هایی که منشا باکتری دارند بسیار مؤثر است.

گشنیز گیاه خوش عطری است. که در سراسر جهان به‌شکل‌های برگ،ساقه و تخم آن استفاده می‌شود. این گیاه به‌واسطه داشتن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان سرشار از خواص درمانی است.

طبع این گیاه سرد و خشک است.

طرز تهیه دمنوش

۲ قاشق چای‌خوری از گشنیز را در یک فنجان آب گرم بریزید و بگذارید به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه بماند، سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید و روزانه ۲ بار این محلول را بنوشید.

نکته

مصرف به اندازه گشنیزهیچ گونه ضرری ندارد، ولی مصرف زیاد از حد آن باعث حالت مستی توام با خستگی شدید می شود و گاهی به خواب عمیق ، گنگی و بی حسی منجر می انجامد.

 

 

برای سلامت استخوان هایمان چرا گشنیز بخوریم ؟! was last modified: آوریل 28th, 2022 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!