توضیحات
خواص رزماری :
از برگ های خشک و ندرتا برگ های تازه رزماری برای چاشنی استفاده می کنند، اکلیل کوهی دارای اسانس فرار یا تانن است.
اکلیل کوهی یا رزماری را معمولا به صورت پماد یا عرق برای درمان رماتیسم و میگرن مصرف می کنند (همچنین عرق رزماری را می توانید برای رفع میگرن با داروهای گیاهی دیگر ترکیب کرده و مصرف نمایید)، از دم کرده آن (یک مشت برگ گیاه را با نیم لیتر آب جوشانده و بگذارید خنک شود) برای شستشو زخم ها استفاده می شود، از طریق خوراکی این دم کرده را به عنوان پیشاب آور و برای افزایش دهنده ترشح صفرا مصرف می کنند، همچنین از آن به عنوان چاشنی غذایی نیز استفاده می شود.
۱- حافظه را تقویت میکند.
۲- جریان خون را تحریک میکند.
۳- با استرس و اضطراب مقابله میکند.
۴- سردرد را تسکین میدهد.
۵- موجب تحریک رشد مو میشود.
۶- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
۷- مشکلات تنفسی را درمان میکند.
۸- باعث بهبود فرآیند هضم میشود.
۹- از بالا رفتن قند خون جلوگیری میکند.
۱۰- دردهای عضلانی و ماهیچه ای را تسکین میدهد
۱۱- سرفه، سرماخوردگی و آنفولانزا را درمان میکند
۱۲- به مبارزه با سرطان کمک میکند
طرز تهیه دمنوش و چای رزماری
۱ قاشق چای خوری برگ و ساقه رزماری خشک شده یا پودر شده یا رزماری تازه را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش رزماری آماده است، برای شیرین کردن آن می توانید از عسل یا توت خشک و خرما استفاده کنید.
عوارض و مضرات:
اگر شما به خانواده نعنا حساسیت دارید، ممکن است رزماری باعث ایجاد واکنش های آلرژیک در شما شود
زیاده روی در مصرف رزماری ممکن است باعث استفراغ، اسپاسم، کما و ادم ریوی ( جمع شدن مایع در ریه ها ) شود
دوزهای بالای رزماری ممکن است باعث سقط جنین در زنان باردار شود، بهتر است در دوران بارداری از رزماری استفاده نکنید
رزماری ممکن است با دارو های ضد انعقاد خون از جمله وارفارین و آسپیرین، دیورتیک ها و لیتیم تداخل دارویی داشته باشد
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.