توضیحات
عرق جعفری
جعفری که از تیره چتریان می باشد دارای نام های دیگری همچون کرفس مقدونی، پرسیل معطر، کرفس رومی و… می باشد. طبع این گیاه گرم و خشک است و دارای ویتامین های ب و ث و کلسیم می باشد.
عرق جعفری را از سرشاخه های گلدار و برگ های جعفری تهیه می کنند. این گیاه نسبتا گرمسیری است و برای رشد، نیاز به رطوبت و نور کافی خورشید دارد. جعفری را می توان در تمام فصول در بازار یافت. این سبزی ارزان، یک گیاه بسیار مغذی است و دارای ویتامین های فراوان و آنتی اکسیدان ها می باشد.
جعفری گیاهی است که همه قسمتهای آن شامل دانه، برگ و ریشه مورد استفاده دارویی قرار میگیرد. برای درمان بوی بد دهان با منشا ناراحتی های معده نیز می توان از این عرق استفاده نمود.
این نوشیدنی طبیعت گرمی دارد و افزایش دهنده شیر مادر، قاعده آور، ادرار آور، تب بر، کاهنده فشار خون، تصفیه کننده خون و تقویت کننده عملکرد کلیه هاست.
احتیاط در مصرف:
در حالی که این گیاه دارای خواص درمانی بسیاری است، اما در برخی موارد ممکن است عوارض جانبی مختصری هم در زنان حامله و جنین داخل رحم این افراد ایجاد کند. در واقع، می توان ادعا کرد که خوردن جعفری در دوران بارداری خطر سقط را به همراه دارد. زیرا جعفری گیاه قاعده آوری است و مقادیر زیادش، بیش از ۲۰۰ گرم در روز در طی دوران حاملگیمی تواند آسیب زیادی به بدن خود شما و جنین داخل رحمتان وارد کند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.