تمام خواص و موارد مصرف گلاب بازدید ۴۶۲

 “هر آنچه که باید از گلاب بدانید

 

 

 

 

  • بهتر است بدانید که شناسایی تمام عرقیات نه تنها گلاب غیر ممکن است.

هر چه قدر آب به کار رفته در عرقیات بیشتر و میزان اسانس گیاه از حدی کمتر باشد اثر درمانی عرق تضعیف شده و آب نفع و ضرری به بدن نمی رساند و این را فقط در اثر مصرف آن می توان متوجه شد و هیچ راهی برای تشخیص اصل از تقلبی آن وجود ندارد.

 

  •  در کل برای حفظ خاصیت عرقیات این نکات رافراموش نکنید. 

عرقیات معمولاٌ از 12 تا 24 ماه تاریخ مصرف دارند،بنابراین هنگام مصرف عرقیات گیاهی به تاریخ انقضای آن ها دقت کنید.

بهتر است بعد از خرید گلاب،آن را دربطری های شیشه ای خشک و تمیز در یخچال نگهداری نمایید تا عطر محصول ماندگاری بیشتری داشته باشد.

اکثر فروشگاه ها فروشگاه ها و تولید کنندگان به دلیل حمل درون بطری پلاستیکی عرضه می کنند.

مکان گرم و مرطوب ، زودتر خاصیت انواع عرقیات را از بین می برد، آشپزخانه به دلیل داشتن فضای گرم و مرطوب مکان مناسبی برای داشتن آن ها نیست.

عرقیات را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا خواص آن حفظ شود.

نگهداری عرقیات در کمد اتاق های خواب ، انباری  و حیاط خلوت – که فضایی خشک و خنک دارند – مناسب است ؛ اما بهتر است آن ها را در یخچال نگه دارید.

  • فرآیند گلابگیری سنتی با گلابگیری صنعتی تفاوت بسیار دارد . در شهر کاشان گلاب صنعتی فروش کمتری دارد و هموطنان می دانند که کیفیت گلاب سنتی تولید شده از مراکز  معتبر بهتر از گلاب تولید شده در کارخانه های صنعتی است . به همین دلیل است که با وجود کارخانه های بسیار در سراسر ایران ، بیشتر هموطنان عزیز برای خرید گلاب سنتی در اواسط اردیبهشت ماه به کاشان سفر می کنند .

 

  •  طعم تلخی گلاب سنتی بسته به میزان گل محمدی که در دیگ ریخته می شود متفاوت بوده و هرچه میزان گل محمدی بیشتری با مقدار آب یکسان در دیگ ریخته شود طعم تلخی و گسی گلاب بیشتر خواهد بود ، از این طریق می توان کیفیت گلاب اصل را متوجه شد. در واقع علت تلخ شدن گلاب تلخ بودن گل محمدی می باشد.

اگر سایت ما دیدن کنید، می توانید ببینیدکه چند نوع گلاب داریم، هر چه عیار گلاب بیشتر باشد ، طعم گس و تلخی آن بیشتر است.

 

  • کاشان شهر گل و گلاب مرکز تولید گلاب خالص سنتی است . روش گلابگیری در شهرهای مختلف متفاوت است . گلابگیری در کاشان و شهرهای اطراف از جمله برزک بدین صورت است که گل های محمدی را درون ظرف مسی که هیچ منفذ و روزنه ای نداشته باشد می ریزند و ظرف را روی حرارت می گذارند . گلبرگ های گل محمدی در ظرف مسی پخته می شود و بخار آن از طریق لوله ای که به بیرون راه دارد خارج می شود و در نتیجه در اثر برخورد با آب سرد به مایع تبدیل می شود و قطره قطره به ظرف دیگری ریخته می شود . این مایع همان گلاب سنتی خالص است .

فواید گلاب سنتی بیشتر از گلاب صنعتی می باشد .

 

  • همان طور که می دانید ؛از تقطیر اسانس ریشه، پوست یا گلبرگ گیاهان طبی در آب ، عرقیات گیاهی حاصل می شود.

حال اگر این عرق را دوباره تقطیر کنند دو آتشه می نامند ، که مرغوب تر با و مزه و بوی تند تری نسبت به عرقیات معمولی است.

به این ترتیب اگر فرآورده حاصله مجدد تقطیر شود ، اسانس بدست می آید . اسانس روغن سبکی است که در بالای آب جمع شده و قابل جمع آوری است.

خواص دارویی آن در حجم کم مانند عرق گیاهی است ، اما اگر به انداره عرقیات گیاهی مصرف شود در صورت استعمال موضعی ایجاد تاول کرده و در صورت خورده شدن مخاط دهان را زخم وملتهب می کند.

در نتیجه برای بهره بیشتر از خواص درمانی عرقیات گیاهی از انواع دوآتشه آن استفاده کنید.

البته در مصرف این فرآورده هم زیاده روی نکنید ، چراکه اثرات ناگوار سردی و گرمی گیاه دامنتان را می گیرد.

درحال حاضر اکثر تولید کننده ها گلاب دو آتشه تولید می کنندو سایر عرقیات را به صورت غلیظ و با کیفیت با استفاده از خشکبار با کیلویی بالاتر از گیاه تولید و عرضه می نمایند.

  • در روش سنتی تولید گلاب معیار سنجش کیفیت گلاب را عیار گلاب می دانند .

عیار گلاب بر اساس میزان گل محمدی استفاده شده در دیگ گلاب برای برداشت 40 لیتر گلاب است . هر چقدر عیار گلاب بالاتر باشد کیفیت گلاب بیشتر و درصد خلوص گلاب بالاتر است به زبان ساده تر با بالا رفتن عددی عیار گلاب مرغوبیت ، عطر و طعم گلاب نیز بالا می رود .

پس قیمت گلاب با عیار گلاب رابطه مستقیم دارد و هر چقدر عیار گلاب بالاتر باشد به دلیل استفاده شدن از میزان گل محمدی بیشتر ، قیمت گلاب بالا می رود و با پایین آمدن عیار گلاب از طرف دیگر قیمت گلاب پایین می آید .برای تشخیص دقیق عیار گلاب راهی وجود ندارد ولی می توان به صورت نسبی عیار گلاب را سنجید . گلاب دارای عیار بالاتر رنگ روشن و شفافی دارد ، به هیچ وجه کدر نمی باشد ، حاوی ذرات معلق در گلاب نیست ، عطر گل محمدی به وضوح از آن استشمام می شود ، ته مزه تلخی دارد و هنگام ترکیب شدن با آب در غذا عطر و بوی بسیار شدیدی از آن آزاد می شود .گلاب و دیگر عرقیات در عیار های مختلفی تولید میشوند.

  • بعضی از انواع عرقیجات طعم تلخ و یا نامطلوبی دارند و خوردن آن ها به ویژه برای کودکان آزار دهنده است، مثل (کاسنی،نعناع،بید و …) ؛ لذا می توان آن ها را با نبات ، عسل طبیعی ، شربت سکنجبین یا کمی میوه مخلوط نمود.در ضمن این این عمل ،خاصیت آن ها را کاهش نمی دهد.

 

همچنین بخوانید:

+زیبایی و طراوت با گلاب کاشان

 

فروش گلاب سنتی کاشان در فروشگاه آنلاین هزاره

فروشگاه آنلاین هزاره یک توزیع کننده بی واسطه و مستقیم گلاب سنتی و درجه یک در کاشان می باشد . فروشگاه آنلاین هزاره، گلاب سنتی را که با روش های کاملا بهداشتی تولید شده ، به صورت بطری های یک لیتری عرضه می  کند .فروشگاه آنلاین هزاره ؛ گلاب و عرقیات سنتی کاشان و تمامی محصولات خود را با بهترین و مناسب ترین قیمت برای کسب رضابت مشتریان عرضه می کند . کیفیت بالا در کنار  قیمت مناسب ، یک ویژگی منحصر به فرد و کم نظیر است. فروشگاه آنلاین هزاره ،با توجه به شرایط موجود مبنی بر شیوع بیماری کرونا و محدودیت ها، برای رفاه حال مشتریانی که امکان سفر ندارند، فروش آنلاین گلاب و عرقیات گیاهی را ممکن کرده . این بهترین فرصت برای کسانی است که دسترسی آن ها به گلاب سنتی خالص کاشان  به دلیل کرونا غیر ممکن است .

برای خریداران آنلاین ، این امکان وجود دارد که محصول را با ارسال رایگان دریافت کنند .

 


تمام خواص و موارد مصرف گلاب was last modified: ژانویه 4th, 2023 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!