چه بنوشیم تا در ماه رمضان تشنه نشویم؟ بازدید ۴۶۳
بعد از افطار از چه نوشیدنی هایی استفاده کنیم؟ روزه داران در ماه رمضان از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی البته و انواع میوه های بهاری و تابستانی استفاده کنید.
هنگام افطار بهتر است که از شیر همراه با مواد دارای قند طبیعی مانند خرما، عسل یا استفاده شود. چرا که این مواد شیرین علاوه بر تنظیم قند خون، خاصیت سم زدایی نیز دارند.
عرق کاسنی در ماه رمضان چه کاربردی دارد ؟!
دربین عرقیات سنتی، کاسنی اعلاء فروشگاه هزاره خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد. از این رو پیشنهاد می شود نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.
از سکنجبین کمک بگیرید
شربت سکنجبین را با یخ خنک کرده و در ماه رمضان به همراه خیار رنده شده بنوشنید. و از التهاب ناشی از گرما می کاهد. البته که برای اینکه بدتر تشنه تان نکند حتما آن را در وعده افطار بدون شکر میل کنید.
خوراکی هایی که کمک می کنند دیرتر تشنه شوید
فیبرها در نگهداری آب نقش مهمی دارند. بنابراین خوراکیهای فیبردار گزینههای مناسبی هستند. علاوه بر میوهها، سبزیها هم منبع بسیار مناسب فیبر و در نتیجه آب هستند. کاهو، خیار، کرفس و سبزی خوردن چون آب را در خود نگه میدارند باعث استمرار و تداوم آبرسانی به بدن میشوند.
برای تشنه نشدن چه نخوریم؟
مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند باعث افزایش صفرا و تشنگی شود و مصرف آن باید محدود شود. البته افرادی که سابقه کم خونی، ضعف و افت مکرر فشار خون دارند از این قاعده مستثنا هستند.
برخی خوراکیها مانند انواع شیرینی و کباب جگر تشدید کننده تشنگی هستند و در فصول گرم سال از خوردن آنها پرهیز کرد. به علاوه پرهیز از این خوراکی ها در ماه رمضان به بدن کمک می کند تا هیدراته بماند.
دیدگاهتان را بنویسید