Description
معجون چای معطر ،مقوی و طعم دهنده چای،آرامش بخش ،انرژی بخش(دارچین،هل،زعفران…)
افزودن انواع طعم دهنده های چای، چه خواص و فوایدی برای سلامتی دارد؟
طعمدهندههای چای اعم از دارچین، هل ، زعفران و غیره علاوه بر این که ویتامین و املاح به چای اضافه میکنند،حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی هستند که میتواند از بدن در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت کند.
- چون طبع چای سرد میباشد اضافه کردن چاشنی هایی مثل دارچین و زنجبیل میتواند آن را خنثی کرده و سردی آن را برطرف کند.
این کار مخصوصا برای کسانی که طبع سردی دارند بسیار پیشنهاد میشود.در معجون چای خوش طعم و عطر فروشگاه هزاره از این افزودنی های طبیعی و پرخاصیت استفاده کرده ایم تا هر فنجان را با عشق بنوشید.
طرز استفاده:معجون چای را هم می توانید زمانیکه چای را در قوری دم می کنید مورد استفاده قرار دهید بگونه ای که در یک قوری حدودا یک قاشق غذا خوری از این معجون را بریزید . اما اگر نمی خواهید تمام چای طعم این معجون را به خود بگیرد می توانید در استکان یا لیوان چای خود چند قطره از این معجون را بریزید و از خواص و همچنین عطر و بوی بی نظیر آن بهره مند گردید.
∴محصولات مرتبط:
دارچین
- دارچین این ادویه خوشمزه و خوشطعم میتواند در درست کردن یک چای خوشمزه بسیار کاربردی باشد.
- دارچین را میتوان یکی از بهترین ادویه های چای برشمرد که با طعمی که دارد شما را از قند بینیاز میکند و آن را به یک نوشیدنی عالی برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی بدل میکند.
- همچنین چای دارچین سرشار از پتاسیم است که اثرات سدیم در ایجاد فشار خون بالا را خنثی میکند.
- دارچین نیز قند خون بالا یا نامتعادل را تنظیم میکنند و از این نظر میتوان آن را بهترین چاشنی چای برای کنترل دیابت و قند خون قلمداد کرد.
زعفران
- زعفران گیاهی است که خواص دارویی پرشماری دارد.
- ارزش غذایی این گیاه سرخ به میزانی بالاست که با نام طلای سرخ نامگذاری شده است.
- جالب است بدانید که ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا میباشد.
- زعفران بدون شک یکی از بهترین گیاهان طعم دهنده چای است.
هل
- عطر خوش و طبیعت گرم دانه هل، آن را به یکی از بهترین طعم دهنده های چای تبدیل میکند.
- هل موجب درمان سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده میشود.
- خواص گرمابخش و انرژیزای آن نیز به بهبود روحیه و بازیابی توان و انرژی از دست رفته کمک شایانی میکند.
زنجبیل
- زنجبیل یکی از بهترین انواع طعم دهنده های چای است که میتوان نوشیدن آن را به هرکسی توصیه کرد.
- زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و از طریق تعریق، مواد زائد و سمی را از بدن خارج میکند.
- میتوان از آن برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا و رفع تهوع و استفراغ استفاده کرد.
“مصرف چای سیاه به تنهایی میتواند باعث کاهش شدید آهن موجود در خون شود علاوه برآن مصرف چای به دلیل طبیعت سردش برای افرادی که طبع سرد دارند ممنوعیت دارد.
این چاشنیهای موجود در معجون چای که اغلب طبیعت گرمی دارند باعث میشوند که طبع چای معتدل شود.”
Reviews
There are no reviews yet.