Description
روش درست کردن دمنوش چای کوهی
یکی از چای های گیاهی که خواص فراوانی دارد چای کوهی است که آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کننده ی قوی برای اعصاب و روان به شمار میرود.
برای دم کردن چای کوهی، میتوانید از برگها، ساقه و گلهای آن استفاده کنید. حدود چند سانتیمتر از برگ یا ساقههای تازهٔ این گیاه را بهمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بگذارید دم بکشد. البته اگر برگهای این گیاه بهشکل خشکشده بود، حدود ۲ قاشق غذاخوری از آن را در ۱,۵ فنجان آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید بهمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس چای را از صافی رد کنید و آن را بنوشید.
- میتوانید این چای را همراه با عسل، شیر یا لیموترش مصرف کنید.
- میتوانید این چای را صبحها هنگام صبحانه یا شبها همراه با زیتون، پنیر فتا یا نان بنوشید.
طبع
دارای طبع گرم و خشک است .
برای درمان بیماری های ناشی از مزاج سرد و رطوبت زیاد مفید می باشد. در طب سنتی برای افراد سرد مزاج توصیه شده و فواید متعددی نیز برای آن قائل هستند اما مصرف چای کوهی را به افراد گرم مزاج توصیه نمی نمایند.
عوارض جانبی
همچنین هیچ نوع حساسیتی گزارش نشده است.
Reviews
There are no reviews yet.