توضیحات
روش درست کردن دمنوش چای کوهی
یکی از چای های گیاهی که خواص فراوانی دارد چای کوهی است که آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کننده ی قوی برای اعصاب و روان به شمار میرود.
برای دم کردن چای کوهی، میتوانید از برگها، ساقه و گلهای آن استفاده کنید. حدود چند سانتیمتر از برگ یا ساقههای تازهٔ این گیاه را بهمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بگذارید دم بکشد. البته اگر برگهای این گیاه بهشکل خشکشده بود، حدود ۲ قاشق غذاخوری از آن را در ۱,۵ فنجان آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید بهمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس چای را از صافی رد کنید و آن را بنوشید.
- میتوانید این چای را همراه با عسل، شیر یا لیموترش مصرف کنید.
- میتوانید این چای را صبحها هنگام صبحانه یا شبها همراه با زیتون، پنیر فتا یا نان بنوشید.
طبع
دارای طبع گرم و خشک است .
برای درمان بیماری های ناشی از مزاج سرد و رطوبت زیاد مفید می باشد. در طب سنتی برای افراد سرد مزاج توصیه شده و فواید متعددی نیز برای آن قائل هستند اما مصرف چای کوهی را به افراد گرم مزاج توصیه نمی نمایند.
عوارض جانبی
همچنین هیچ نوع حساسیتی گزارش نشده است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.