دمنوش میوه نسترن


میوه نسترن یا قوزه نسترن قسمت انتهای گل نسترن است، که معمولا به رنگ های قرمز، سیاه و یا سفید هستند.

این میوه دارای پرز و دانه های زیادی هست که فقط قسمت لایه پوسته مانند آن قابل مصرف می باشد در تهیه دمنوش دانه ها و پرزها را از قسمت قابل مصرف جدا، و سپس به صورت ریز خورد می شود.

ویژگی های محصول
نوع بسته بندی : کیسه ای بزرگ وزن هر کیسه : 5 گرم تعداد کیسه ها : 20 عدد وزن خالص : 100 ± 5 گرم
بیشتر...

ضمانت ارسال سالم محصول.

قیمت برای شما : ۱۱,۵۰۰ تومان

توضیحات

میوه های نسترن ویتامین ث بالایی دارند طبق آزمایش انجام شده در هر کیسه دمنوش میوه نسترن سهله 5 گرمی ، حدود 50 میلی گرم ویتامین ث طبیعی داشت. ویتامین ث ناپایدار و با دمای بالا و تغییر شرایط فاسد و مقدار آن کم می شود در استفاده به صورت دمنوش دمای بالا این ویتامین را از بین می برد. برای استفاده از ویتامین ث از دستور استفاده های دیگری استفاده کنید.

یخ چای طبیعی درست کنید !!!
می توانید بعد از دم کشیدن دمنوش آن را با یخ خنک کنید و با مقداری شکر شیرین کنید و از طعم این نوشیدنی لذت ببرید.

نوشیدنی ویتامین ث طبیعی درست کنید !!!
کیسه را پاره کرده و در آب سرد (دمای زیر 15 درجه ) بریزید 20 تا 30 دقیقه بگذارید که نرم شود در صورت تمایل با شکر یا عسل شیرین کنید سپس آن را با ترکیبات میل کنید.

ماسک ضد چروک و لک طبیعی درست کنید !!!
1 تا 3 عدد از کیسه دمنوش را پاره کرده سپس آسیاب کنید، تا نرم شوند بعد از الک کردن با مقداری آب خمیر نرم درست کنید این ماسک را به قسمت مورد نظر بمالید و بعد از خشک شدن از پوست جدا کنید و محل را بشویید.

کرم روغنی نرم کننده، ضد چروک، سفید و روشن کننده و ضد لک طبیعی درست کنید !!!
1 تا 3 عدد از کیسه دمنوش را پاره کرده سپس آسیاب کنید، تا نرم شوند بعد از الک کردن در ظرف کوچک مانند ظرف خالی کرم بریزید سپس روغن زیتون یا روغن نارگیل به اندازه ای که کمی بیشتر از پودر میوه نسترن باشد بریزید یکی دو روز زمان دهید بهتر است چند بار محلول را تکان دهید و اگر نیاز به روغن داشت، اضافه کنید سپس با یک پارچه نازک روغن رو صاف کنید این روغن به دست آمده را میتوانید استفاده کنید
کرم روغنی میوه نسترن یک محصول بسیار مفید و موثر و طبیعی برای نرم کردن پوست و ضد چروک و سفید و روشن کننده و ضد لک طبیعی می باشد.
تاثیر این کردم بهتر از اکثر کرم های گران قیمت بازار می باشد.

نکته  :

  • برای حفظ ویتامین ث، کرم روغنی را برای مصرف چند روز درست کنید و در دمای کمتراز دمای 30 درجه نگهداری کنید.

 طرز تهیه دمنوش میوه نسترن:

کیسه دمنوش را در داخل لیوان یا قوری که در آن آب جوش ریخته اید قرار دهید دقایقی برای دم کشیدن زمان بدهید، سپس میل کنید.

نکته ها:

– زمان دم کشیدن کامل این دمنوش 10 تا 15 دقیقه می باشد.

– دمای مورد نیاز برای دم کشیدن زیر دمای جوش (75 تا 90 درجه ) می باشد.

– برای بهتر دم کشیدن، لیوان یا ظرف های در دار استفاده کنید.

– بر حسب ذائقه می توانید از هر کیسه 1 تا چند لیوان دمنوش تهیه کنید.

دمنوش میوه نسترن was last modified: فوریه 5th, 2019 by 1000M

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دمنوش میوه نسترن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!