Description
یخ چای :
می توانید بعد از دم کشیدن دمنوش آن را با یخ خنک کنید و با مقداری شکر شیرین کنید و از طعم این نوشیدنی لذت ببرید.
ادویه ترش :
برای ترش، قرمز و معطر کردن مرغ ترش، کباب ترش و انواع خورشت های ترش میتوانید از این دمنوش به عنوان ادویه استفاده کنید.
خواص گزارش شده :
اکثر ترکیبات این دمنوش برای قند خون و پر فشاری خون مفید می باشد.
طرز تهیه دمنوش :
یک قاشق غذاخوری پر را در داخل لیوان یا قوری که در آن آب جوش ریخته اید، بریزید. دقایقی برای دم کشیدن زمان دهید، سپس میل کنید.
نکته ها :
- این دستور مصرف یک نفر برای یک وعده می باشد. میتوانید مقدار و دفعات استفاده را با توجه به تاثیر دمنوش کم و زیاد کنید. پس مقدار مصرف در افراد با توجه به تاثیر این دمنوش متغیر می باشد.
- – 1.5 تا 2 لیوان یا 350 تا 450 گرم آب، دمنوش را تهیه کنید.
- نیم تا یک ساعت قبل از وعده ها صبحانه و نهار زمان مناسبی برای استفاده از این دمنوش می باشد.
- در هر ساعتی به غیر از بعد از وعده ها و زمان های سیری، میتوانید از دمنوش قهوه سبز سهله استفاده کنید. ولی بهترین زمان استفاده ناشتا می باشد.
- زمان دم کشیدن حدود 10 تا 15 دقیقه می باشد.
- دمنوش را در فلاکس و یا قوری و یا لیوان مخصوص چای سبز و یا لیوان در دار و در حرارت 80 تا 90 درجه دم کنید.
- دقت کنید که عصاره دمنوش به صورت کامل پس داده شود، درغیر این صورت شرایط بهتری برای دمکشیدن فراهم کنید.
Reviews
There are no reviews yet.