توضیحات
پایین آورنده و کنترل چربی خون(کلسترول خون)
∴محصولات مرتبط:
بالارفتن مقدارکلسترول و یا تری گلیسرید از حد طبیعی سبب تجمع چربی در دیواره رگ ها و ابتلا به بیماری چربی خون می شود. مصرف غذاهای فست فودی ، غذاهای چرب و سرخ شده و ناسالم سبب افزایش چربی خون خواهد شد. در صورت ابتلا به چربی خون بالا شما مستعد بیماری های قلبی و عروقی نیز می باشید.
انواع اصلی چربی های موجود درخون
انواع اصلی چربی های موجود درخون عبارت است از کلسترول و تری گلیسرید می باشند.
عوامل افزایش دهنده تری گلیسیرید خون عبارتند از :
- چاقی و اضافه وزن
- عدم تحرک
- سیگار کشیدن
- مصرف الکل
- داشتن رژیم غذایی پرکربوهیدرات
- فرد دارای تری گلیسیرید بالا، LDL بالا و HDL پایینی دارد.
کلسترول
کلسترول نوعی از چربی می باشد که در تمام سلول های بدن وجود دارد. این نوع چربی (کلسترول) در خون حل نمی شود و توسط لیپوپروتئین ها وارد سلول و از آن خارج می شود. لیپوپروتئین ازترکیب پروتئین و چربی به وجود آمده است و در خون حمل می کند.
دو نوع کلسترول در بدن ما وجود دارد:لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL).
به دو طریق کلسترول در بدن به وجود می آید:
کلسترول توسط خود بدن ساخته میشود. بیشترین کلسترول توسط کبد و روزانه در حدود 1000 میلی گرم ساخته می شود.
خوردن مواد غذایی مانند :گوشت قرمز، مرغ، ماهی و لبنیات سبب می شود کلسترول وارد بدن شود. بیشترین مقدار کلسترول را زرده تخم مرغ و گوشت ها دارند و کمترین مقدار کلسترول را میوه ها ، سبزیجات، روغن های گیاهی، غلات و آجیل دارا هستند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.