توضیحات
پودر دارچین بهتر است یا چوب دارچین ؟
پاسخ این سوال بستگی به نوع مصرف شما دارد. اگر می خواهید از دارچین در چای و دمنوش استفاده کنید، بهتر است از چوب آن استفاده کنید. گاهی هم برخی دستورات آشپزی از شما می خواهند کمی چوب دارچین در خوراک یا سس بندازید و پس از مدتی آن را کاملا خارج کنید.
اما اگر استفاده شما از دارچین به عنوان ادویه ای پرکاربرد و روزمره برای غذاها و خوراکها و حتی شیرینی ها است، استفاده از پودر آن آسان تر است. اما شرط دارد!
شرط آن هم تهیه پودر دارچین مرغوب، تازه و با بسته بندی مناسب است. چون دارچین هم مثل همه ادویه های دیگر بهترین عطر و طعم خود را درست پس ار آسیاب شدن آزاد می کند. اگر دارچین پودرشده در بسته بندی نامناسب و غیراستاندارد به فروش برسد خیلی زود کیفیت خود را از دست می دهد.
اما اگر امکان پودر کردن چوب دارچین سیگاری را در خانه دارید، پیشنهاد میکنیم این محصول را تهیه کنید.
∴محصولات مرتبط:
دارچین خواص فراوان دیگری دارد ازجمله:
- باعث خوشبو شدن نفس میشود
- همچنین با باکتریها و ویروسها مبارزه میکند
- باعث سلامت روده بزرگ میشود
- از سوءهاضمه جلوگیری میکند
- از بیماریهایی مانند بیماری کرون، بیماری پارکینسون، آلزایمر، پوکی استخوان، چاقی جلوگیری میکند
- همچنین برای درمان بیخوابی مفید است
- سطح انسولین را به حالت عادی درمیآورد
- اثرات ضد میکروبی به همراه دارد.
- دارچین باعث میشود که بیش فعالی درمان شود
- همچنین سوختوساز درون رودهها را بهبود میبخشد
- و باحالت تهوع مبارزه میکند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.