عرق گشنیز


بادشکن، ضدآفت و جوش، ضد کرم و باکتری معده و روده، نیرودهنده، مفید در بیماری های عفونی

ضمانت ارسال سالم محصول.

تهیه شده به روش سنتی

قیمت برای شما : ۱۰,۰۰۰ تومان

توضیحات

عرق گشنیز
از اواسط تابستان تا اواسط پاییز گیاه گشنیز، چترهای گل زیبا و به رنگ سفید و گاهی صورتی شکوفه می کنند و بویی شبیه ساس توت می دهند، همین گل ها سپس به میوه های سبز یا همان تخم گشنیز تبدیل می شوند که به محض رسیدن، از گیاه جدا می شوند و می ریزند. این دانه ها حاوی مواد چرب و مواد پروتئیک، مواد سلولزی، پتاسیم، کلسیم، ویتامین ث و آ و اسانس می باشند.

خواص عرق گشنیز
آشامیدن یک لیوان در طول روز فشار خون را کاهش می دهد.
نوشیدن این عرق پیش از خوردن غذا از بروز نفخ و سوء هاضمه پیشگیری نموده و برای جلوگیری از ناراحتی های معده نیز سودمند است.
در رفع و درمان جوش صورت بسیار موثر است.
ضد باکتری و کرم است.
برای نیرومند ساختن حافظه مفید بوده و در درمان بیماری هایی مثل بواسیر، دیابت اسید اوریک و خون ریزی داخلی موثر می باشد.
برای رفع خستگی و تقویت اعصاب توصیه می شود که روزانه دو فنجان در صبح و عصر بیاشامید .
ضد تشنج بوده و باعث شادی و نشاط می شود. افزون بر این از خاصیت مدر بودن و خواب آوری نیز بهره مند می باشد.
برای افزایش اشتها و تقویت نمودن قلب و روده آشامیدن عرق گشنیز سودمند می باشد.
مغز و کبد را تقویت نموده و در درمان سوزش زبان موثر است.
توجه :
خوردن زیاد تخم یا برگ گشنیر و اسانس میوه و حتی شیره گیاه باعث نسیان، خواب های پریشان و لکنت زبان و کندی ذهن می شود و ایجاد نوعی مستی توام با خستگی مفرط منجر به خواب عمیق و حالاتی نظیر گنگی و بی حسی پیش می آورد و ممکن است در خاتمه موجب ورم معده و روده و پیدایش خون در ادرار و نفریت حاد گردد.

عرق گشنیز was last modified: دسامبر 15th, 2020 by 1000M

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عرق گشنیز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!