توضیحات
عرق هل اعلاء+تمام خواص عرق هل از دستگاه گوارش تا افزایش انرژی مزاج آن
هل از نظر طب قدیم ایران دارای مزاج گرم و خشک است.نوشیدن یک استکان عرق هل ویا جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن كمك به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی كند.
هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می كنند.عرق هل اشتهاراتحریك وعمل هضم غذارابهبودمیبخشد.نوشیدن آن موجب تسكین كولیت،سوءهاضمه،بادنفخ،حالت تهوع وبیحالی شده ومانع ترشح زیاد اسیدمعده میشود.هل خواص گرمابخش و انرژیزا دارد و به بهبود روحیه وبازیابی انرژی وتوان ازدست رفته كمك میكند،اضطراب ونگرانی راكاهش میدهد ودررفع افسردگی موثراست.
یكی ازخواص ویژه هل جلوگیری از تشكیل خلط در گلو است. از این رومیتوان آنرابه محصولات لبنی وپودینگ افزودتااثرشیرراكه موجب تشكیل خلط درگلو میشودخنثی كرده وبه هضم آن نیزكمك كند. هل خاصیت داروی اكسپكتورانت را دارد و سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاك می كنند.
خواص هل
- هل همچنین كلیه هاراتقویت می كند.
- برای درمان شب ادراری كودكان مفیداست.
- تقویت كنده قلب و بدن است.
- ادرار آور است.
- قاعدگی را باز می کند.
- تب را پایین می آورد.
- معالج سرماخوردگی است.
- برای تسكین درد روماتیسم مفید است.
- ضد مسمومیت است.
- برای رفع بیماری های چشم مفید است.
- بر طرف كننده خستگی میباشد.
- تقویت كننده حافظه است.
- برای سنگ كیسه صفرا مفید میباشد.
- شادی آور است.
- برای نقرس مفید میباشد.
∴محصولات مرتبط با عرق هل اعلاء:
توجه:
مصرف هل در مقادیر کم به مصرف کننده آسیبی نمیزند،اما میتواند در صورت افراط، در افرادی که مزاج گرم دارند، ایجاد سردرد کند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.