توضیحات
مهمترین خواص و فواید میوه گل نسترن+طبع آن
ضد درد، ضد اسهال، ضد اکسیدان، ملین، ادرارآور، کاهشدهنده قند خون، مسهل،مقوی اعصاب و ضد کرم و طبع آن گرم و خشک است. سرشار از ویتامین ث است و میوه خشک آن را بیش از یک سال نمیتوان نگهداری کرد.
ادرارآور و مسهل است و ازآن برای کاهش تشنگی،کاهش التهاب معده و نیز به عنوان طعمدهنده و همچنین، تهیه مربا استفاده میشود.
نسترن کوهی دارای خاصیت آنتی باکتریایی، ضدقارچی و ضد التهابی هستند، فعالیت آنتی اکسیداتیو و آنتی موتاسیون (ضدجهش ژنی) هم در آنها مشاهده شده است.
∴محصولات مرتبط:
طریقه و میزان مصرف میوه گل نسترن
- التهاب کلیه، از جوشانده میوه این گیاه استفاده میشود .
- درمان یبوست؛ از مربای گل نسترن استفاده شود.
- ورم مثانه از دمکرده میوه این گیاه استفاده میشود؛ میوه این گیاه سرشار از کلسیم است.
- جهت برطرف کردن غم و اندوه ؛میوه این گیاه رادر آب سردبمدت3ساعت خیسانده سپس حرارت داده تابجوش آید ،روزی 3 فنجان بنوشند.
- اسهال و اسهال خونی؛میوه این گیاه رادر آبسردبمدت3ساعت خیسانده سپس حرارت داده تا به جوش آید،دمکرده،روزی3فنجان بنوشند.
- تپش قلب؛میوه آنرا به مدت 3ساعت در آبسردخیسانده سپس باحرارت ملایم جوش آورده5دقیقه جوشانده15دقیقه،دمکرده روزی3فنجان بنوشند.
- نرمی استخوان و کمبود ویتامین ث،میوه نسترن را بانبات کوبیده سپس با آب مخلوط نموده به مدت 15 روز در یک محل گرم گذاشته سپس صاف نموده قبل از غذا یک فنجان بنوشند.
- ورم چرکی کلیه؛ازجوشانده ودمکرده آن استفاده شود.
- سرماخوردگی؛ ازدمکرده میوه نسترن استفاده شود.
- دفع سنگ کلیه؛میوه نسترن را ابتدا خردکرده در آب سردجوشانده15دقیقه دمکرده قبل ازغذا یک لیوان بنوشند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.