تقویت سلامت قلب و عروق و کاهش فشار خون با ریحان !! بازدید ۲۷۲
ریحان خشک به عنوان یک خوراکی آنتیاکسیدان و ضدالتهاب، میتواند به انقباض و انبساط ماهیچههای کنترلکننده عملکرد عروق خونی کمک کند. بنابراین با چنین عملکردی باعث ایجاد یک فشار خون سالم شود.
ریحان خشک، دارای خواصی برای کمک به جلوگیری از تجمع خطرناک پلاکتهای خون است. زمانی که پلاکتهای خون به هم چسبیده باشند، میتوانند در شریانها و رگهای بدن لخته ایجاد کنند و باعث ایست قلبی شوند. همچنین با جلوگیری از تجمع پلاکتها، مانع بسته شدن رگها میشود.
ریحان همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است. و استفاده از آن به صورت خشک، مانع رشد باکتریهای مقاومی میشود که حتی در مواجهه با آنتی بیوتیکها هم مقاوم هستند.
همچنین با طیف وسیعی از باکتریها، قارچها، کپکها و ویروسها مبارزه میکند و محافظ بدن در برابر ویروسهای مربوط به ناراحتیها و مشکلات پوستی نیز میباشد.
ریحان که با نامهای نازبو، شاهسپرم و شاهسپرغم نیز شناخته میشود. گیاهی یک ساله از تیره نعناعیان است و در انواع رنگهای سبز و بنفش کشت میشود. گیاه ریحان از همان خانواده گیاهانی است، که سایر گیاهان مفید و مغذی، از جمله نعناع، اورگانو و رزماری به آنها تعلق دارند. قطعا ریحان خشک و تازه برای خوشطعم کردن انواع دستورپختها مورد استفاده قرار میگیرد.
دیگر خواص
تقویت سیستم ایمنی
ضد سرطان
کمک به هضم غذا
کاهش فشار خون
کاهش قند خون
تقویت بینایی
کاهش اشتها
درمان آسم
موارد منع یا محدودیت
اگر در دوران بارداری یا شیردهی هستید بهتر است از مصرف ریحان پرهیز کنید یا قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید ، چرا که این گیاه دارای اثرات ضدبارداری می باشد.
ریحان ممکن است با داروهای کاهنده کلسترول و دیابت تداخل داشته باشد. پس بهتر است قبل از مصرف حتما با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید