عرق خرفه و سرطان !! بازدید ۳۷۶
خرفه جزو بهترین مواد غذایی ضد سرطان است. این گیاه حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و ویتامین A است.
بتاسیانین ها و بتاگزانتین ها با اثرات ضد جهش زایی در بدن مرتبط هستند. به این معنی که از ایجاد رادیکال های آزاد در ایجاد جهش سلول های سالم جلوگیری می کنند، بنابراین از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند
طبع خرفه در طب سنتی و طب اسلامی سرد و خشک در نظر گرفته میشود. خرفه دارای امگا۳ است و از همین رو موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی میشود. خرفه با داشتن مس و آهن با کم خونی مبارزه کرده و موجب تحریک تولید گلبولهای قرمز میشود. از دیگر خواص خرفه در طب اسلامی میتوان به تاثیر خرفه در کاهش وزن شاره کرد. قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا۳ میتواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم را کاهش دهد.
سایر خواص
رفع سردردهای میگرنی
تقویت استخوان
سلامت قلب
تقویت دستگاه گوارش
میزان و نحوه ی استفاده از عرق خرفه
برای میزان مصرف عرق خرفه دستورالعمل مصوبی در نظر گرفته نشده، اما به پیشنهاد حکمای طب سنتی می تونین دو تا سه فنجان از اون رو در طول روز بعد از وعده های غذایی مصرف کنین
مضرات استفاده ی زیاد عرق خرفه
چون گیاه خرفه دارای اگزالاته، می تواند دلیل تشکیل و یا پیشرفت سنگ های کلیه رو افزایش بدهد، پس اگر مبتلا به سنگ کلیه هستین بهتره که از این گیاه و عرق آن استفاده نکنید. استفاده از این عرق در دوز بالا و زیادهروی کردن در خوردن خرفه، نور چشم را کاهش میدهد، اشتها رو کم میکند و افراد سرد مزاج دچار سردرد می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید