توضیحات
نعناع فلفلی و خواص آن برای حافظه ، دستگاه گوارش و..+نحوه مصرف نعنا فلفلی
گمان میرود این گیاه دارای اثرات آرامبخش باشد. این گیاه برای درمان نفخ شکم، درمان دردهای قاعدگی، درمان اسهال، تهوع، درمان اضطراب مرتبط با افسردگی، بهبود دردهای عضلانی و عصب، سرماخوردگی، سوءِهاضمه و سندروم رودهی تحریکپذیر بهکار میرود.
نعناع فلفلی می تواند دستگاه گوارش و صفرا را تحریک کرده و سبب درمان مشکلات گوارشی شود.
از دیگر خواص نعنا فلفلی خاصیت ضد التهابی آن است. استنشاق بوی آن برای بهبود سرماخوردگی و عفونت های گلو بسیار مفید است.ضد باکتری است و تجمع میکروب ها در دهان را کاهش می دهد. به همین دلیل، دهان را تمیز و خوشبو می کند و یکی از مواد اولیه اصلی در تهیه خمیردندان و دهانشویه است.
از سویی دیگر موجب رفع حساسیت های پوستی و سردرد های میگرنی می شود.
درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا، تقویت حافظه و رفع آلزایمر و پارکینسون، رفع تهوع در دوران بارداری، کاهش تهوع و استفراغ در دوران شیمی درمانی می باشد.
نعناع فلفلی در طب سنتی ایران طبیعی گرم و خشک دارد.
نعنا فلفلی میتواند بهشکل برگهای خشک یا تازه موجود باشد که در غذا یا بهعنوان چای بهکار میروند.
نحوه مصرف:
بهترین روش مصرفش تهیه دمنوش است: تعدادی از برگهای تازه یا خشک شده را درنیم لیتر آبجوش به مدا 20 دققه دم کنید،همراه باکمی نبات یاعسل بنوشید.
دمکرده نعناع فلفلی برای تقویت معده وروده ودستگاه گوارش، ضد نفخ، یرقان (زردی) و ضد سنگهای صفراوی مصرف میشود
نعناع فلفلی برای افراد زیر توصیه نمیشود
- افراد مبتلا به دیابت، زیرا ممکن است احتمال هیپوگلیسمی یا قند خون پایین را افزایش دهد.
- کسانی که فتق هیاتال (ورود قسمتی از معده به درون قفسه سینه از طریق هیاتوس مری موجود در دیافراگم) دارند.
- افراد مبتلابه بیماری رفلاکس معده به مری (GERD)
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.