توضیحات
دانههای قهوه سبز اساسا همان دانههای قهوهای هستند که گرما ندیده است. دانههای قهوه به طور طبیعی سبز هستند، اما قبل از اینکه به مصرف کننده فروخته شوند، معمولا آن را گرما میدهند. این فرآیندی است که آنها را قهوهای میکند.
• دانه های قهوه سبز تفته نشده، عطر کم تری دارند و بسیار تلخ هستند. اما اگر به فکر سلامتی خودتان هستید، تلخ نوشیدن آن بهتر است.
شیوهی مصرف قهوه سبز
قهوه سبز بهصورت دانههای قهوه معمولی به فروش میرسد که میتوانید خریداری کرده و استفاده کنید. به ازای هر فنجان، میتوانید یک قاشق چایخوری قهوه سبز را به همراه یک لیوان آب جوش در قهوهجوش ریخته و اجازه دهید که به جوش بیاید و دم بکشد. مدتزمان ۱۵ دقیقه برای تهیه قهوه سبز کافی است. بعدازآن لازم است که از یک صافی رد کنید تا کاملاً رقیق و یکدست شود.
• میزان مصرف قهوهٔ سبز را به روزانه دو فنجان محدود کنید و در کنار آن از دیگری مواد غذایی یا نوشیدنیهای حاوی کافئین استفاده نکنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.