معده سالم با فلفل قرمز بازدید ۱۱۱۸
فلفل قرمز حاوی کپسایسین است. که سلامت معده را حفظ میکند ومی تواند زخم معده را درمان کند. این فلفل حاوی آنتی اکسیدان و سایر ترکیباتی است .که برای تسکین مشکلات گوارشی مانند اختلالات معده، گازهای رودهای و اسهال و گرفتگی عضلات عمل میکند. زیرا باعث تحریک آب معده شده و بر اسیدیته آن تأثیر میگذارد و از تحریک جلوگیری میکند.
دیگر مزایای فلفل تند نقش آن به عنوان یک داروی طبیعی برای مبارزه با سرطان است. فلفل با تخریب انواع اساسی ردههای سلولهای سرطانی و همچنین درمان سایر سرطانها، به از بین بردن سلولهای سرطانی در خون و از بین بردن سرطان پروستات کمک میکند.
فلفل قرمز حاوی آهن و اکسیژن است .که جریان خون را افزایش میدهد و در تولید هموگلوبین در مغز نقش دارد و عملکرد شناختی را حفظ میکند .این امر احتمال بروز اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر و زوال عقل را کاهش میدهد.
این فلفل طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است. بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن این فلفل نیز هست. فلفل قرمز، از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده میشده است.
پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن میتواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد.
یکی از فلفل این است که باعث افزایش سلامت قلب و عملکرد آن میشود. فلفل قرمز همچنین میزان کلسترول در خون و رسوبات چربی را کاهش میدهد .و در نتیجه از لخته شدن خون زیاد جلوگیری کرد، به گردش خون کمک میکند و رگهای خونی را گسترش میدهد.
مضرات فلفل قرمز
مصرف فلفل قرمز، برای کودکان چندان توصیه نمیشود.
خوردن زیاد فلفل قزمر ممکن است باعث درد و سوزش معده و درد در ناحیه شکم شود. همچنین ممکن است باعث گرفتگی عضلات و اسهال همراه با درد شود برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شایع است.
دیدگاهتان را بنویسید