استفاده از آویشن در غذا !! بازدید ۴۰۴

آویشن دارای ارزش بیشتری نسبت به گیاهان دارویی دیگر برای طعم دادن به غذاهای است. آن با داشتن خواص ضدمیکروبی، می‌تواند در درمان انواع مشکلات سلامتی مؤثر باشد. این گیاه باعث کاهش التهاب و تسریع روند بهبودی می‌شود.

ایده استفاده از آویشن به عنوان ادویه خوش طعم و دلچسب در غذاهایی مانند انواع سوپ‌ها، گوشت گاو یا گوسفند، تخم مرغ، پنیر، لوبیا، سبزیجات و ماهی بسیار عالی به نظر می رسد.

چند ایده برای استفاده از این گیاه در غذاها

آن را به مواد مایه ماکارونی مورد علاقه خود اضافه کنید.

عطر فوق‌العاده‌ای به املت‌های متنوع اضافه می‌کند.

غذاهای تهیه شده از حبوبات مانند لوبیا و قارچ با ترکیب آویشن طعم فوق‌العاده‌ای می‌گیرد.

هنگام پخت ماهی، برخی از جوانه‌های آن را در ماهی و در مایع طعم دهنده آن قرار دهید.

با اضافه کردن اویشن به سوپ و در تهیه انواع عصاره‌ها طعم خوشایندی به آن می‌بخشید.

آویشن طعم دهنده گوشت است. برای افرادی که تمایل زیادی به مصرف گوشت دارند؛ عطر و بوی آن را نباید از دست دهند. مقداری آویشن را بر روی گوشت بریزید؛ تا طعم و عطر بی نظیر آن را حس کنید. خوراک مرغ، یکی از غذا‌های خوشمزه که طرفداران زیادی دارد. برای دادن بو و طعم مناسب به مرغ، اویشن یک چاشنی فوق العاده است.

برخی از فواید

برطرف کننده مشکلات ریوی

خاصیت آنتی اکسیدانی دارد

باعث کاهش فشار خون و کلسترول می‌شود

خواص ضد سرطانی دارد

از مسمومیت غذایی جلوگیری می‌کند

و…

نکته

فواید و کاربرد آویشن خشک فروشگاه هزاره در غذا و نحوه استفاده از آن مهم است. اگر مصرف این گیاه خشک در غذا، بیش از حد مجاز شود؛ مزه تلخی به غذا می‌دهد.

هشدارهایی در مورد استفاده

مصرف آن به مقدار معمول در غذا مشکلی به وجود نمی‌آورد. اگر آویشن به مقدار بسیار زیاد مصرف شود، در کوتاه‌مدت مسئله‌ای پیش نمی‌آید. ولی ممکن است در بلندمدت باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود.

زنان باردار و شیرده نباید ، بیش از حد استفاده کنند. اگر به انواع گیاهان خانواده‌ی نعناع حساسیت دارید، احتمال دارد به آویشن هم حساسیت داشته باشید.

 

استفاده از آویشن در غذا !! was last modified: آوریل 25th, 2022 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!