مراقبت از چشم با مارچوبه !! بازدید ۲۸۹

مارچوبه منبع خوبی از ویتامین A است که برای سلامت بینایی ضروری است. به خاطر حضور آنتی اکسیدان ها، این گیاه به دفاع از شبکیه چشم از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد اکسیژن کمک می کند. حضور آمینو اسید در آن نیز به کاهش خطر بیماری های چشمی مانند:آب مروارید و کوری چشم کمک می کند.

همچنین منبع غنی روتین است. که دارای خواص ضد التهابی می باشد و برای درمان بواسیر و جلوگیری از لخته شدن خون مورد استفاده قرار می گیرد. نفوذ مویرگ ها را افزایش می دهد، رگ های خونی را تقویت می کند و از آنها در برابر آسیب پذیر شدن محافظت می کند.

روتین همچنین مانع از سفت شدن شریان ها با کاهش ویسکوزیته خون می شود. و به کاهش فشار خون، کاهش کلسترول کمک می کند و سلامت قلبی عروقی را حفظ می کند.

سایر خواص مارچوبه

بهبود باروری

بهبود هضم و گوارش

پتانسیل ضد سرطانی

کنترل دیابت

درمان روماتیسم

تسکین افسردگی

حفظ سلامت پوست

کاربرد آشپزی 

مارچوبه طعم و مزه خوبی دارد و می تواند خام، گریل شده و یا کباب شده مصرف شود. می تواند به عنوان یک جز در خیار شور، سالاد و سوپ اضافه شود. جوانه های این گیاه به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرند و به روش های مختلفی در سراسر دنیا آماده می شوند.

پیشنهادهایی برای گنجاندن در رژیم غذایی

استفاده از این گیاه تازه در سالاد سبزیجات

مارچوبه پخته در پاستا، ماکارونی، لازانیا، پیتزا و…

اضافه کردن آن به املت، کوکو سبزی، خوراک مرغ و…

اضافه کردن به انواع سوپ‌های سفید، سوپ سبزیجات و…

موارد منع

مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و يا اشخاص عصبي مصرف كنند.

همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيیست.

اگر نارسایی کلیه یا اختلالات قلبی شدید دارید به هیچ عنوان از مارچوبه استفاده نکنید.

مراقبت از چشم با مارچوبه !! was last modified: آوریل 11th, 2022 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!