توضیحات
طبع برگ بو
طبیعت گیاه برگ بو گرم و خشک می باشد. برگ بو حاوی مقادیر بالای فولات، نیاسین، ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر، روی و انواع آنتی اکسیدان ها می باشد.
برگ بو درختی همیشه سبز بومی شرق مدیترانه و ساحل دریای سیاه است که می تواند 2 تا 5 متر رشد کند و امروزه در مناطق جنوبی و غربی اروپا کشت می شود.
پوست درخت برگ بو صاف بوده و به رنگ قرمز مایل به قهوه ای است، برگ های بیضی شکل سبز و براق هستند که بوی دلپذیر و طعمی تلخ دارند، گل های برگ بو که به رنگ زرد و سفید دیده می شوند و میوه برگ بو به صورت سته و کروی شکل بوده و به رنگ بنفش مایل به آبی دیده می شود.
موارد استفاده برگ بو
برگ بو را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می کنند، برگ بو را نباید زیر نور خورشید خشک کرد چون عطر و طعم خود را از دست می دهند و به رنگ قهوه ای در می آیند، پس از خشک کردن هم برگ ها را فقط می توان برای یک سال در یک ظرف شیشه ای در جای خشک و خنک نگهداری کرد.
برگ های تازه هم می توان مورد استفاده قرار داد اما طعم آن ها بسیار تلخ است.
برگ بو تازه و خشک شده و پودر برگ بو را بیشتر در آشپزی برای تهیه انواع سوپ، خورش، سس پاستا و ماکارونی و دلمه برگ بو استفاده می کنند.
توجه داشته باشید که در آشپزی برگ بو خشک شده را به صورت درسته در غذا انداخته و سپس آن را خارج می کنند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.