توضیحات
تفاوت جو دوسر پرک با جو در چیست؟+طریقه مصرف
جودوسر مقادیر بالاتری چربی نسبت به جو دارد. (در 100 گرم جودوسر 6.9 گرم چربی و در 100 گرم جو تنها 1.2 گرم چربی موجود دارد.)
جودوسر بیشتر به صورت جودوسرپرک استفاده می شود اما جو در اشکال مختلف به عنوان یکی از پرکاربرد ترین غلات در کشور های مختلف استفاده می شود.
ترکیبات مغذی موجود در آن، بسیار متعادل هستند. جو دوسر منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات و فیبر است که شامل فیبر مقوی بتاگلوکان میشود. ضمنا جو دوسر نسبت به بیشتر غلات دیگر، پروتئین و چربی بیشتری دارد. جو دوسر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی است.
جودوسر در آب و هوای سرد و مرطوب رشد می کند، در حالی که جو در همه ی شرایط آب و هوایی پرورش داده می شود.
ارزش غذایی جودوسر (100 گرم)
- کالری : 389
- چربی : 6.9 گرم
- کربوهیدرات : 66.3 گرم
- پروتئین : 16.9 گرم
- فیبر : 11.6 گرم
ارزش غذایی جو دوسر پرک (100 گرم)
- کالری : 68
- چربی : 1.4 گرم
- کربوهیدرات : 12 گرم
- پروتئین : 2.4 گرم
- فیبر : 1.7 گرم
- قند : 0.5 گرم
طریقه مصرف:
معمولا به شکل اوتمیل برای صبحانه مصرف میشود،به این صورت که جو را با آب یا شیر میپزند.اوتمیل را معمولا فرنی یا حلیم جو قلمداد میکنند. از جودوسرپرک در مافینها،گرانولا،کلوچه و سایر محصولات پخته شده نیز استفاده میشود.
حلیم یا حریرهی جو دوسر نهتنها یک صبحانهی لذیذ و خوشمزه است بلکه سیرکننده هم هست. خوردن غذاهای سیر کننده کمک میکند که با خوردن کالری کمتر، وزن کم کنید.
فوایدش شامل کاهش قند خون و سطح کلسترول، محافظت در برابر حساسیت پوستی و کاهش یبوست میشود. بسیار سیرکننده بوده و ویژگیهای زیادی دارد که باعث شده غذایی بسیار مفید برای کاهش وزن باشد. در پایان باید بگوییم که جو دوسرپرک یکی از سالمترین و سودمندترین غذاهایی است که میتوانید بخورید پس از آن غافل نشوید!
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.