توضیحات
ارزش غذایی عسل آنقدر بالا است که از هزاران سال قبل تا کنون به عنوان ماده غذایی و دارو مورد استفادههای داخلی و خارجی قرار گرفته است. قدمت استفاده از آن به ۸۰۰۰ سال پیش بر میگردد. عسل اجازه رشد میکروارگانیسمها را نمیدهد و از این جهت در صورتی که در یک ظرف مهر و موم شده قرار گیرد، میتواند حتی تا هزاران سال هم بدون فاسد شدن قابل مصرف باشد و این یکی از شگفتیهای عسل است
خواص عسل :
عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است. این ماده به علت مقدار بسیار اندک آب، به سختی فاسد میشود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین کنندگی توسط بشر استفاده میشد.
ترکیبات یک عسل بدین صورت است:
فروکتوز
گلوکز
آب
مالتوز
کربوهیدراتها
ساکاروز
املاح معدنی
ویتامین
آنزیم
ترکیبات عسل بسته به نوع تغذیه زنبور عسل بدین معنی که از چه گلی یا گلهایی استفاده میکند، متفاوت است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.