توضیحات
خواص شکر تیغال (شکرکه)برای سرفه،و بیماری های تنفسی+روش مصرف و طبع آن
شکر تیغال ( شکرکه ) طبیعت سرد و نیمه مرطوب دارد.شکرتیغال در طب سنتی به عنوان طعم دهنده به کار می رفته است . در پزشکی قدیم به عنوان ملین و متعادل کننده دستگاه گوارش استفاده میکردند .
شکر تیغال ( شکرکه) برای درمان و یا تخفیف بیماری های ریوی به عنوان خلط آور ، برطرفکننده سرفه ، تحریک دستگاه تنفسی تحتانی ، ملین سینه ، رفع خشونت سینه ، صاف کردن صدا و رفع خشکی گلو ، درمان تنگی نفس و آسم استفاده می شود . درمان های دیگری از قبیل درمان افسردگی ، یبوست و چاقی ، تب بری ، متعادل کننده دستگاه گوارش ، تسکین سوزش سردل نیز برای این گیاه ذکر شده است . شکرتیغال ( شکرکه ) برای معده و دردهای احشایی موثر است . خاصیت نوتروپیک دارد و اثر مثبتی بر حافظه و قدرت یادگیری دارد . به واسطه اثرات آنتی اکسیدانتی تری هالوز،می تواند به عنوان یک ضد سرطان کاربرد داشته باشد
روش مصرف:
- اگر ۱۰ تا ۲۰ گرم از شکر تیغال تمیز،کوبیده و خورده شورد،داروی خوبی برای دستگاه تنفس است ، سرفه های شدید را تسکین می دهد ، ملین سینه می باشد و خشونت سینه را رفع می کند،حدت اخلاط و سوزش معده را تسکین می دهد،صدا را صاف می کند و خشکی گلو را برطرف می سازد .
- آنرا نرم سابیده وباآب جوشانده شیرین بیان مخلوط کنید،هرروز5مرتبه هرباریک قاشق میل کنید.سیاه سرفه و آسم را درمان می کند.
- روزی شش مرتبه آن را با ژلاتین مساوی بکوبید و در آب جوش بریزید و بخورید،سرفه ای که از غلبه ی خون و صفرا باشد را درمان می کند،خشونت شش ها را برطرف می سازد،و صدا را باز می کند .
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.