Description
شیره انگور سنتی برای کم خونی و مزاج آن
شیرهانگور همانند میوه آن بسیار مقوی و مغذی بوده و خاصیت اصلی آن انرژیزا بودن آن است. انواع مختلفی از شیرههای میوهها را میتوان یافت که یکی از شناختهشدهترین و پرمصرفترین انواع شیره، شیره انگور است. این عصاره بسیار خوشطعم، شیرین و پر خاصیت بوده و از آبانگور تهیه میشود. شیرهانگور یا دوشاب را از ارقام مختلف انگور میتوان بدست آورد و به همین منظور دارای طعمها و رنگهای متنوعی است.
طبع شیره انگور گرم است.
+شیرۀ انگور بهترین شیرینی برای این روز های سرد
* یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی در ناحیه حلق است، به همین دلیل افرادی که به خصوص در فصول سرد سال دچار التهاب حلق می شوند و به دنبال آن سرفه می کنند، توصیه می شود که از غرغره شیره انگور با آب استفاده کنند.
* درمان کننده ی صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط ، ضعف احشا و یرقان است.
* برای بیماری های طحال، افسردگی و غضب مفید است.
* برای روان کردن ادرار نیز از آن استفاده می شود.
کمخونی بیماری است که اغلب افراد بهویژه خانمها به دلیل رژیم غذایی ناسالم گرفتار آن میشوند. شیره انگور حاوی آهن و ویتامین B۱۲ است که با بالا بردن سطح گلبول قرمز در بدن نقش بسیار مؤثری را در خونسازی ایفا میکند و یک درمان مؤثر برای رفع کمخونی است. این ماده غذایی حدود یکسوم از نیاز روزانهی بدن به آهن را تأمین میکند. برای استفاده از شیره انگور بهمنظور درمان کمخونی بهتر است هرروز صبح، یک الی دو قاشق غذاخوری از این شیره مصرف شود، این کار باعث افزایش تولید آهن در بدن میشود و از بروز کمخونی پیشگیری میکند.
Reviews
There are no reviews yet.