شیره انجیر این مادۀ جادویی و سلامتی! بازدید ۴۲۲
شیره انجیر اعجاز طبعیت !
درخت انجیر معمولا از سال چهارم شروع بهمیوه دادن میکند و تا سن ۲۰ سالگی میوه میدهد. انجیر میوهای است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن تین و نام انگلیسی آن FIG میباشد. در ادامه با خواص این میوه آشنا شوید.
فواید شیرهانجیر
شیره انجیرمادهای است شیرین و از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه بدست میآید. اغلب صاحبان باغهای انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل میکنند زیرا انجیر رسیده زود خراب میشود. هنگامی که انجیربه شیره تبدیل میشود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر بهصورت فشرده در اختیار شما قرار میگیرد.
بهطوری که مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر میتواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند. خاصیت اصلی انواع شیره، انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب میشود. شیرهانگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
خواص درمانی شیره انجیر خالص در طب سنتی
- حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ضد سرطان است.
- ادرار آور بوده و تعرق بدن را زیاد می کند و حرارت بدن را می نشاند.
- شیره انجیر خالص، یوبوست را برطرف می کند .
- تمیز کردن روده بزرگ و تقویت دستگاه گوارش است.
- از سرطان رودهجلوگیری می کند .
- جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد.
- لطیف کننده و رقیق کننده خون و مایعات بدنی و از بین برنده رسوبات و مواد زاید بدن است.
- به دلیل دارا بودن پتاسیم فراوان برای کنترل فشار خون مفید می باشد
- دفع ادراری کلسیم از بدن را کاهش می دهد.
- شیره انجیر خالص برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است.
- فیبرهای غذایی موجود در شیره انجیر خالص ، گرسنگی را به تاخیر lمی اندازد.
- اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد.
- از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند
- انجیر و شیره انجیر خالص منبع غنی کلسیم می باشند به گونه ای که گفته می شود
- کلسیم موجود در آنها با کلسیم شیر برابری می کند.
- از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
- خوردن آن باعث افزایش قوای جسمی و جنسی می شود.
- مناسب برای آنانی که قند خونشان پایین می آید و یک باره احساس ضعف می کنند ، زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب میشود.
- امگا ۳ و امگا ۶ موجود در شیره انجیر برای تقویت سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.
- برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه) ،
بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.
دیدگاهتان را بنویسید