علائم ، پیشگیری ، درمان پروستات  بازدید ۱۱۸۶

نشانه‌های بیماری پروستات
نشانه‌های انسدادی معمولاً زودتر خودشان را نشان می‌دهند و عبارتند از: تکرر ادرار، احتباس ادرار، کاهش قطر و فشار جریان ادرار و قطره قطره شدن انتهای ادرار. در واقع این علائم ناشی از تورم پروستات‌اند. در معاینهٔ بالینی تورم پروستات با TR قابل بررسی است. سونوگرافی به شناسایی بیماری کمک می‌کند. همچنین استرس و اضطراب ممتد میتواند بر روی دستگاه تناسلی(پروستات) تاثیر بگذارد و باعث بروز بیماری های رافع شود(بیماری های رافع بیماری هایی هستند که بعد از ترک یک عادت خود به خود رفع میشود) نمونه هایی از این بیماری ها که منشا آن استرس و اضطراب و ناراحتی ممتد است عبارت است از: بی حسی به ارتباط جنسی اختلال در نعوظ- بی حسی در ناحیه آلت و دستگاه تناسلی اختلال نامتناوب

روش درمان
درمان این مشکل به نوع بیماری، عامل و شدت آن بستگی دارد. به هر حال در مراحل اولیه درمان دارویی و در مراحل بالاتر با جراحی با لیزر و مراحل پیشرفتهٔ جراحی باید جلوی بیماری را گرفت. گاهی برای درمان از عمل جراحی استفاده می‌شود و کل غده پروستات توسط عمل جراحی برداشته می‌شود که اغلب هم فرد از علایم و نشانه‌های بیماری رهایی می‌یابد، اما این عمل می‌تواند فرد را دچار ناتوانی جنسی کند.

دو داروی شایع برای درمان بزرگ شدن خوش‌خیم (غیر سرطانی) (که به صورت اختصار BPH نیز نامیده می‌شود) عبارتند از: آلفا بلوکرها که علائم BPH را تسکین می‌دهند و بازدارنده ۵ آلفا ردوکتاز که به کاهش اندازه پروستات کمک می‌کند.

پیشگیری
فلز روی برای درمان پروستات‌های ملتهب یا بزرگ بسیار مفید است. بررسی‌ها نشان داده‌است که کمبود روی بر بزرگ شدن پروستات اثر دارد؛ لذا خوردن غذاهای حاوی روی یا خوردن مکمل‌های روی توصیه می‌شود. همچنین خوردن گوجه فرنگی نیز بسیار مفید است. تحقیقات دانشگاه هاروارد روی ۴۷هزار مرد نشان داد خوردن ۱۰ گوجه فرنگی در هفته خطر ابتلا به سرطان پروستات را به نصف می‌رساند.


بیشتر بدانیم : گیاهان دارویی برای درمان پروستات


 

علائم ، پیشگیری ، درمان پروستات  was last modified: مارس 29th, 2020 by 1000M

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!