گیاهان دارویی تصفیه کننده خون کدامند؟ بازدید ۱۸۰۴

پاکسازی خون

خون یکی از مهم ترین بافت های بدن است و نقش اساسی را در بدن هر فرد ایفا می کند. خون متشکل از ساختار هایی به نام گلبول های سفید، گلبول های قرمز و پلاکت هاست. هرکدام از این ساختار ها وظایف مربوط به خود را بر عهده دارند. خون به علت نوع فعالیتش همواره در معرض آلودگی قرار دارد به همین سبب هر چند وقت یکبار لازم است تا به پاکسازی آن بپردازید.

پاکسازی خون در منظر طب سنتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. طب سنتی که بر اساس طب مزاجی بنا نهاده شده است، برای پاکی و صافی خون از سموم مختلف و حفظ سلامتی تن، نقش فوق العاده‌ای قائل است. به عبارتی تصفیه خون هم در پیشگیری از بیماری موثر بوده و هم در درمان بیماری تاثیرگذار است.

گیاهان دارویی تصفیه کننده ی خون

1000m.ir

گیاه باباآدم

ما توکسین‌های بدن را از طریق پوست و ادرار دفع می‌کنیم. اما برای افزایش سرعت این روند می‌توانید به گیاه باباآدم اعتماد کنید. گیاه باباآدم یک گیاه تمیزکننده ی ویژه است که برای تصفیه ی خون و سیستم لنفاتیک موثر عمل می‌کند. می‌توانید این گیاه را اکنون از فروشگاه اینترنتی هزاره تهیه کنید. بابا آدم باعث پاکسازی بدن و بهبود جریان خون شده و از احتباس آب در سلول ها و نفخ و سنگینی معده پیشگیری می‌کند. این گیاه برای درمان آرتریت، سیاتیک، نقرس، آکنه، کاهش اسیدیته، رفع سنگ کلیه و سنگ کیسه ی صفرا و همچنین پیشگیری از بیماری های کبدی و صفراوی، درمان عفونت ادرار، هرپس، تب و دیابت و غیره نیز مفید است. می‌توانید روزانه تا دو فنجان دمنوش گیاه باباآدم یا عرق باباآدم میل کنید و نتیجه را ببینید. اگر داروی خاصی مصرف می کنید بهتر است قبل از استفاده از گیاهان با پزشک خود مشورت کنید.

گیاه گزنه
لازم است که در مورد خواص گیاه گزنه مطالب زیادی نوشته شود چون این گیاه سزاوار شناخت بیشتری است. گزنه حاوی آهن است و کم خونی را کاهش می دهد. در این روزهای سرد هیچ چیز به اندازه ی نوشیدن یک فنجان دمنوش گزنه برای بدن مفید نخواهد بود. عرق گزنه برای تصفیه ی سریع خون و حذف توکسین‌های آن فوق العاده است. این گیاه ادرارآور بوده و برای تمیزکردن کلیه ها و کبد موثر عمل می‌کند.

گیاه زوفا

بهتر است بدانید که گل زوفا برای تصفیه ی خون و دفع چربی های مضر بدن فوق العاده است. در حال حاضر این گیاه را میتوانید از فروشگاه اینترنتی هزاره تهیه کنید و دمنوش آن را برای پاکسازی بدن تان از شر توکسین‌ها مصرف کنید و یا روزانه تا دو فنجان از این دمنوش را میل کنید.

1000m.ir

گیاه کاسنی

خواص کاسنی (Chicory) شامل درمان آکنه، تصفیه کننده خون، تقویت کننده قلب، کبد، کلیه، معده و سلامت چشم است. به آن گیاه جادویی نیز گفته می شود.

استفاده از گیاه کاسنی برای تصفیه خون بسیار مفید است. به این منظور میتوان سالاد کاسنی را در برنامه غذایی روزانه گنجاند. از اثرات مفید کاسنی، حفاظت کبد در برابر سموم کبدی است و این اثر با ماده‌ای به نام تتراکلروکربن (CARBON TETRACHOLORIDE) به اثبات رسیده است. هرچه عرق کاسنی تلخ تر باشد فواید عرق کاسنی بیشتر است و در التیام امراض کبدی موثرتر است.

کاسنی و خواص معجزه آسا برای پوست

بسیاری از جوش های صورت ناشی از گرمی و حرارت و یا کثیف شدن خون است که منشأ همه این پدیده ها “کبد” است. بنابراین باید کبد را تصفیه و از خون کثیف و غلیظ پاک کرد. وقتی کبد آینه شد صورت هم به تبع آن شفاف و بدون لک و جوش می شود.کاسنی، بهترین درمان برای صاف کردن کبد و درخشندگی پوست است.

بهره گیری از عرق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است.روزی ۳ لیوان مخلوط عرق و شاهتره (۲به۱) قبل از هر وعده غذایی مصرف شود.

آلوئه ورا
احتمالا تصور می‌کنید که از آلوئه ورا صرفا برای نرمی و لطافت پوست استفاده می‌کنند. اما باید بدانید که این گیاه مفید برای درمان بسیاری از ناخوشی های روزمره و همچنین پاکسازی بدن از توکسین‌ها یا همان سموم مفید است.آلوئه ورا باعث پاکسازی کبد و کلیه ها می‌شود. می‌توانید چای آلوئه ورا میل کنید. یک قاشق عصاره ی آلوئه ورا خالص را در یک فنجان آب جوش دم کنید و سپس آن را صاف کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند. بهتر است چند قطره لیموترش نیز به این چای بچکانید تا طعم آن بهتر و خواصش بیشتر شود.

گیاه خارمریم

تخم گیاه خارمریم به دلیل دارا بودن فلاوونوئیدها در دنیای پزشکی استفاده می شود. فلاونوییدها برای احیای سلول‌های آسیب دیده مؤثر بوده و از سلول‌های جدید و سالم محافظت می کند. علاوه بر این، فلاونوییدها در تولید آنزیم های حیاتی برای دفع سموم از بدن نقش دارند.

توجه

حتماً قبل از مصرف هر نوع داروی گیاهی با متخصص طب ایرانی مشورت کنید.

یادتان باشد اگر مشغول مصرف داروی خاصی هستید خودسرانه به سمت داروهای گیاهی نروید.

گیاهان دارویی تصفیه کننده خون کدامند؟ was last modified: آوریل 16th, 2020 by 1000M

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!