آیا از ریحان خشک در قورمه سبزی میتوانیم استفاده کنیم؟ بازدید ۴۲۸۶
از ریحان خشک میتوان در تهیه و آمادهسازی آبمیوههای مختلف، انواع سوپها، املتها، ماکارونیها، سسها، کوکوها و تمام غذاهایی که در کنار یک سبزی معطر دلنشینتر و خوشمزهتر میشوند، استفاده کرد.
قورمه سبزی یکی از خورشهای اصیل ایرانی است. و پخت یک قورمه سبزی خوشمزه، قلقهای خاص خود را دارد. مادربزرگهای قدیمیتر، ترفندها و دستورهای غذایی خاصی را برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه و به کار میبردند. یکی از آن ترفندها، تغییر ترکیب سبزیهای این خورش بوده است. یکی از سبزیهایی که به خوشمزهتر شدن قورمه سبزی به عنوان یک غذای اصیل ایرانی کمک میکند، سبزی ریحان است.
قدیمیترها، از ریحان به طور تازه یا خشک در ترکیب سبزیهای قورمه سبزی استفاده میکردند. معمولا میتوان از ریحان خشک در قورمه سبزی استفاده و آن را در دقایق پایانی تکمیل پخت به خورش اضافه کرد. این کار باعث به وجود آمدن عطر و طعم بسیار خاصو دل انگیز در قورمه سبزی میشود.
خواص و ریحان خشک شده کدام است؟
ریحان دارای ویژگیهای ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی و کاهندهی درد است. این گیاه ضدسرطان، تببر، پیشگیریکننده دیابت، حافظ کبد و رگهای خونی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
آن در تهیهی غذاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد ودارای آنتی اکسیدان، منیزیم و انواع ویتامینها میباشد. استفاده از ریحان برای سلامت بدن خواص بسیاری دارد.
این گیاه خشک به عنوان یک سبزی معطر، می تواند فعالیت رادیکالهای آزاد را محدود کند. رادیکالهای آزاد در بدن کاری به جز آسیب زدن به سلولها و بروز بیماریهای مختلف ندارند.در واقع یکی از عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همین رادیکالهای آزاد هستند. آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در ریحان از افراد در برابر آسیبهای گذر زمان، پیری زودهنگام سلولها و همچنین بیماریهای پوستی محافظت میکند.
مـضـرات
اثر داروهای ضد دیابت ها را افزایش می دهد. این گیاه توانایی کاهش فند خون دارد ممکن است اثر دارو را افزایش می دهد. قبل از مصرف ریحان با پزشک خود مشورت کنید.
در دوران شیردهی و بارداری مصرف آن محدود شود.
دیدگاهتان را بنویسید