Description
فواید شیرهانجیر سنتی
شیره انجیر مادهای است شیرین و از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه بدست میآید. . هنگامی که انجیربه شیره تبدیل میشود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر بهصورت فشرده در اختیار شما قرار میگیرد.
بهطوری که مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر میتواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند. خاصیت اصلی انواع شیره، انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب میشود.
شیره انجیر سنتی بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
+شیره انجیر ، ماده ای جادویی برای سلامتی
مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر میتواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند. خاصیت اصلی انواع شیره، انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب میشود. شیرهانگور نیز بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
∴محصولات مرتبط با شیره انجیر سنتی:
چه کسانی باید از شیره انجیر استفاده کنند؟
این محصول سرشار از کلسیم و پتاسیم به ویژه برای خانمها مفید است، زیرا به تقویت تراکم استخوان کمک می کند و در نتیجه آنها میتوانند از مصرف محصولات لبنی برای دریافت کلسیم مورد نیاز خود بکاهند. بنابراین، این شیره جایگزین کم چربی و با کلسترول کمتری برای محصولات لبنی است. این محصول همچنین باعث افزایش قدرت و استقامت میشود و اغلب بخشی از رژیم غذایی ورزشکاران را تشکیل میدهد. این شیره عارضه چندانی ندارد و حتی میتوان به کودکان خردسال نیز دارد.
- خواب آور
انجیر منابع بسیار خوبی از ویتامین B6 است و بنابراین شیره یک ملین عالی است. مصرف شیره آن در شب یا قبل از وقت خواب میتواند بی خوابی را درمان کند. یکی از ۲۰ اسید آمینه اساسی است که یک القا کننده خواب طبیعی است. حتی میتوان به عنوان یک ملین ملایم به کودکان خردسال نیز داده شود.
فاطمه اصابت طبری (verified owner) –
راضی هستم