توضیحات
فواید شیرهانجیر
شیره انجیر مادهای است شیرین و از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه بدست میآید. اغلب صاحبان باغهای انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل میکنند زیرا انجیر رسیده زود خراب میشود. هنگامی که انجیربه شیره تبدیل میشود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر بهصورت فشرده در اختیار شما قرار میگیرد.
+شیره انجیر ، ماده ای جادویی برای سلامتی
بهطوری که مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر میتواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند. خاصیت اصلی انواع شیره، انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب میشود. شیرهانگور نیز بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
∴محصولات مرتبط با شیره انجیر سنتی:
چه کسانی باید از شیره انجیر استفاده کنند؟
این محصول سرشار از کلسیم و پتاسیم به ویژه برای خانمها مفید است، زیرا به تقویت تراکم استخوان کمک می کند و در نتیجه آنها میتوانند از مصرف محصولات لبنی برای دریافت کلسیم مورد نیاز خود بکاهند. بنابراین، این شیره جایگزین کم چربی و با کلسترول کمتری برای محصولات لبنی است. این محصول همچنین باعث افزایش قدرت و استقامت میشود و اغلب بخشی از رژیم غذایی ورزشکاران را تشکیل میدهد. این شیره عارضه چندانی ندارد و حتی میتوان به کودکان خردسال نیز دارد.
- خواب آور
انجیر منابع بسیار خوبی از ویتامین B6 است و بنابراین شیره یک ملین عالی است. مصرف شیره آن در شب یا قبل از وقت خواب میتواند بی خوابی را درمان کند. دلیل آن این است که حاوی تریپتوفان، یکی از ۲۰ اسید آمینه اساسی است که یک القا کننده خواب طبیعی است. حتی میتوان به عنوان یک ملین ملایم به کودکان خردسال نیز داده شود.
گلزاد غنی (خریدار محصول) –
کیفیتش خوبه، حجمش معلومه
1000M –
سلام و عرض ادب، از ثبت نظر و اطلاع از رضایتتون بسیار خرسند هستیم
فرشید افضلی (خریدار محصول) –
شیره غلیظ وخوش طعمی بود.ولی نمی دونم ،دونه های انجیر داخلش نبود،از تصفیه کامل وبسیار زیاد شیره بوده و یا از چیز دیگری هستش.چون شیره های خریداری شده از جاهای دیگر با دانه های انجیر و گاهآ با تکه های انجیر بوده!
فرشید افضلی (خریدار محصول) –
شیره غلیظ وخوش طعمی بود.ولی نمی دونم ،دونه های انجیر داخلش نبود،از تصفیه کامل وبسیار زیاد شیره بوده و یا از چیز دیگری هستش.چون شیره های خریداری شده از جاهای دیگر با دانه های انجیر و گاهآ با تکه های انجیر بوده!
پارمین پیکانی (خریدار محصول) –
خیلی غلیظ و باکیفیت ولی نمیدونم امساله س یا نه
1000M –
سلاو عرض ادب، ممنون از نظرتون، بله شیرها موجود همه امسالی هستند