تفاوت قهوه دم کرده و اسپرسو چیست؟! بازدید ۴۳۸

  • نقاط تفاوت قهوه دمی و اسپرسو!

هر دو از یک گیاه به دست می‌آیند البته ممکن است اسپرسو و قهوه دمی از مناطق مختلفی باشند ولی در آخر همه از یک نوع گیاه با یک شیوه ی رست به دست می‌آیند .

 

دمی:

 

 

در روش دم آوری با کنار هم قرار دادن آب داغ و پودر قهوه به مدت نسبتا طولانی (۴ الی ۵ دقیقه) قهوه دم می‌کشد. در این روش قهوه دم شده را فیلتر هم می‌کنیم تا نوشیدنی قهوه خروجی صاف تر و سبک تر شود. برای دم کردن قهوه ابزارهای مختلفی وجود دارد از جمله:

فرنچ پرس، کمکس، سایفون، کلور و …

 

 

 

 

 

اسپرسو:

 

 

 

 

 

 

برای تهیه نوشیدنی قهوه، آب داغ با فشار زیاد از بین پودر قهوه فشرده شده عبور می‌کند و عصاره قهوه گرفته می‌شود که به این عصاره قهوه اسپرسو می‌گوییم. زمان عصاره گیری (عبور آب داغ از بین قهوه) بسیار کوتاه (حدودا ۳۰ ثانیه) است.

در واقع به قهوه‌ای که با روش عصاره گیری به دست می‌آید اسپرسو می‌گوییم.

برای عصاره گیری دانه‌های قهوه را به صورت متوسط آسیاب کرده و از دستگاه اسپرسو یا موکاپات استفاده می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

در کل:

  1. اسپرسو به روش عصاره گیری و در زمان کوتاه آماده می‌شود.
  2. قهوه های دمی به روش دم آوری و در زمان طولانی تر آماده می‌شود.
  3. اسپرسو غلیظ است و حجم هر فنجان آن حدودا ۳۰ میلی‌لیتر است.
  4. قهوه های دمی رقیق تر و ملایم‌تر از اسپرسو بوده و حجم هر فنجان آن حدودا ۱۲۰ الی ۱۵۰ میلی‌لیتر است.
  5. پودر قهوه برای اسپرسو به صورت نرم و برای قهوه‌های دمی به صورت درشت آسیاب می‌شود.
  6. برای آماده کردن قهوه‌های دمی معمولا از قهوه‌های عربیکا استفاده می‌کنیم.
  7. برای تهیه اسپرسو می‌توانیم از انواع دانه‌های قهوه استفاده کنیم.
  8. یک تفاوت قهوه های دمی و اسپرسو زمان آماده کردن قهوه است که برای اسپرسو حدودا ۳۰ ثانیه و برای قهوه های دمی حدودا ۵ دقیقه است.

 

تفاوت قهوه دم کرده و اسپرسو چیست؟! was last modified: آوریل 29th, 2021 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!