مسکنی شیرین برای درد های رماتیسمی بازدید ۴۱۸
تسکین درد های وریدی و رماتیسمی با شیره خرما!
بیشتر بدانیم:
درباره شیرهخرما
شیره خرما سنتی جایگزین مناسبی برای مواد شیرینکننده تصفیه شده است. از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. آهن طبیعی موجود در شیرهخرما، باعث افزایش گلبولهای قرمز خون میشود و در نتیجه خطر بروز کمخونی را کاهش میدهد.
علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلولهای عصبی میشود. شیره این میوه، تسکیندهنده دردهای روماتیسمی است. بهراحتی هضم میشود و انرژیزاست. ناراحتیهای گوارشی را برطرف میکند و باعث ایجاد کلنیهای باکتریهای مفید در رودهها میشود.
فیبر موجود در آن مانع از یوبوست میشود. تقویتکننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است. برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع میکند و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.
شیره خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کمخونی در افراد میشود. شیرهخرما، تسکیندهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
بهترین نوع مصرف شیره که برای همهی مزاجها مناسب میباشد، شیرهها جزو مواد غذایی انرژیزا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب میگردند. از جمله این شیرهها، شیرهخرما میباشد. در بسیاری از استانهای کشورمان، از شیرهخرما بهجای شکر در پختن حلوا استفاده میکنند. همچنین خوردن شیربرنج با شیره، برف با شیره، شیر با شیره و ارده با شیره در زمستان از عادات غذایی مرسوم مردمان بسیاری از شهرها از جمله همدان، تبریز، اراک، اردبیل و… است.
خواص غذایی شیرهخرما
خرما میوهای بهشتی و بسیار مقوی، که مواد معدنی بسیاری چون آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامینهای A-B-E را داراست. این میوه میتواند پیشگیری از بسیاری از سرطانها مانند کولون، معده و غیره را در پیداشته باشد. از خواص خرما میتوان بهملین بودن آن و خنثی کردن اسید اضافی معده اشاره کرد. میتوان از این میوه در درمان زیادی اسید معده و ترشکردن و دلدرد نیز بهره گرفت.
شیره خرما دارای ویتامین های بسیاری مانند A،B،C، E ، آهن ، فسفر و مقداری املاح معدنی میباشد. ترکیب ارده و شیره خرما بسیار انرژی زا است که می تواند به عنوان تغذیه سالم و افزایش قدرت ذهنی برای کودکان استفاده شود.
دیدگاهتان را بنویسید