توضیحات
شیره خرما سنتی
شیره خرما سنتی جایگزین مناسبی برای مواد شیرینکننده تصفیه شده است. از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. آهن طبیعی موجود در شیرهخرما، باعث افزایش گلبولهای قرمز خون میشود و در نتیجه خطر بروز کمخونی را کاهش میدهد.
طبع شیره خرما، گرم و خشک است.
+شیرۀ خرما مسکنی شیرین برای درد های رماتیسمی
علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلولهای عصبی میشود. شیره این میوه، تسکیندهنده دردهای روماتیسمی است. بهراحتی هضم میشود و انرژیزاست. ناراحتیهای گوارشی را برطرف میکند و باعث ایجاد کلنیهای باکتریهای مفید در رودهها میشود.
∴محصولات مرتبط با شیره خرما:
فیبر موجود در آن مانع از یبوست میشود. تقویتکننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است. برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع میکند و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.
شیره خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کمخونی در افراد میشود. شیرهخرما، تسکیندهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
فاطمه اصابت طبری (خریدار محصول) –
راضی هستم
1000M –
سلام و عرض ادب ، ممنون که نظر و رضایت تون رو به اشتراک گذاشتید