روغن کنجد،مادر روغن ها !!! بازدید ۱۳

شما احتمالاً با روغن کانولا ، روغن زیتون و حتی روغن آووکادو آشنا هستید ، اما آیا تابحال از روغن کنجد استفاده کرده اید؟

روغن کنجد معروف در غذاهای چینی ، ژاپنی و خاورمیانه ، روغن کنجد از دانه های کنجد خام یا برشته تهیه می شود.

روغن دانه کنجد از دانه کنجد گرفته شده است (تانزانیا بزرگترین تولید کننده جهان است) ، و در دو نوع معمولی و برشته شده وجود دارد.

دانه ها از گیاه کنجد (Sesamum indicum) است. خود دانه ها سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B هستند ، اما روغن کنجد حاوی پروتئین یا بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری نیست. با این حال ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها ، از جمله ویتامین E و فیتواسترول ها را حفظ می کند.

روغن کنجد از دانه های خام رنگ کم و طعم لطیف و خنثی دارد. از طرف دیگر ، انواع تست شده تیره تر ، غنی تر و دارای طعم مغذی تر هستند. هر دو کاربردهای آشپزی زیادی دارند. روغن کنجد اغلب برای تفت دادن گوشت و سبزیجات استفاده می شود یا به سس ها و ماریناد ها اضافه می شود.

اعتقاد بر این است که روغن کنجد از جمله مزایای مهم سلامتی مانند تأمین چربی های مفید برای قلب ، مقابله با التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب است.

روغن کنجدحاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که هر دو چربی اشباع نشده هستند. آنها هر دو اسیدهای چرب ضروری هستند که به جلوگیری از چندین بیماری از جمله بیماری های قلبی و سرطان کمک می کنند. آنها همچنین به بهبود عملکرد ایمنی بدن کمک می کنند.

 

روغن کنجد چگونه استفاده می شود؟

از آنجا که آشپزها به دلیل عطر و طعم و رایحه آن ارزش زیادی دارند ، روغن کنجد برشته شده در آشپزی آسیا به عنوان چاشنی و نه روغن پخت و پز استفاده می شود.

آن را کمی قبل از سرو آن ، روی غذاها به صورت چاشنی بچرخانید. فکر کنید: برنج سرخ شده ، سوپ رشته ، رشته سرخ شده و سبزیجات بخارپز. در سس های آسیایی و سس های سالاد نیز فوق العاده است.

طبخ با آن جدا از گران بودن، عطر و طعم بسیار قوی دارد که آن را به عنوان یک روغن پخت و پز همه منظوره نامناسب می کند. بعلاوه ، از آنجا که دانه های کنجد برای تهیه روغن برشته می شوند ، می تواند در یک ووک گرم عطر و طعم سوخته ایجاد کند. در اکثر دستور العمل ها ، این ماده معمولاً در آخرین مرحله پخت و پز اضافه می شود یا در مارینادها ، سس ها و سس ها استفاده می شود.

ما گاهی اوقات 1/2 قاشق چایخوری را به یک ماریناد گوشت در یک تفت اضافه می کنیم.

 

نگهداری روغن کنجد

اگر می خواهید مدت طولانی تری آن را نگه دارید یا به اندازه آشپزی انجام ندهید ، می توانید آن را در یخچال قرار دهید. این ممکن است باعث کدر شدن روغن شود ، اما بر طعم آن تاثیری نخواهد داشت.

 

 

روغن کنجد،مادر روغن ها !!! was last modified: می 1st, 2021 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!