روغن کنجد،مادر روغن ها !!! بازدید ۱۱۲

شما احتمالاً با روغن کانولا ، روغن زیتون و حتی روغن آووکادو آشنا هستید ، اما آیا تابحال از روغن کنجد استفاده کرده اید؟

روغن کنجد معروف در غذاهای چینی ، ژاپنی و خاورمیانه ، روغن کنجد از دانه های کنجد خام یا برشته تهیه می شود.

روغن دانه کنجد از دانه کنجد گرفته شده است (تانزانیا بزرگترین تولید کننده جهان است) ، و در دو نوع معمولی و برشته شده وجود دارد.

دانه ها از گیاه کنجد (Sesamum indicum) است. خود دانه ها سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B هستند ، اما روغن کنجد حاوی پروتئین یا بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری نیست. با این حال ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها ، از جمله ویتامین E و فیتواسترول ها را حفظ می کند.

روغن کنجد از دانه های خام رنگ کم و طعم لطیف و خنثی دارد. از طرف دیگر ، انواع تست شده تیره تر ، غنی تر و دارای طعم مغذی تر هستند. هر دو کاربردهای آشپزی زیادی دارند. روغن کنجد اغلب برای تفت دادن گوشت و سبزیجات استفاده می شود یا به سس ها و ماریناد ها اضافه می شود.

اعتقاد بر این است که روغن کنجد از جمله مزایای مهم سلامتی مانند تأمین چربی های مفید برای قلب ، مقابله با التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب است.

روغن کنجدحاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که هر دو چربی اشباع نشده هستند. آنها هر دو اسیدهای چرب ضروری هستند که به جلوگیری از چندین بیماری از جمله بیماری های قلبی و سرطان کمک می کنند. آنها همچنین به بهبود عملکرد ایمنی بدن کمک می کنند.

بیشتر بدانیم:

روغن کنجد چگونه استفاده می شود؟

از آنجا که آشپزها به دلیل عطر و طعم و رایحه آن ارزش زیادی دارند ، روغن کنجد برشته شده در آشپزی آسیا به عنوان چاشنی و نه روغن پخت و پز استفاده می شود.

آن را کمی قبل از سرو آن ، روی غذاها به صورت چاشنی بچرخانید. فکر کنید: برنج سرخ شده ، سوپ رشته ، رشته سرخ شده و سبزیجات بخارپز. در سس های آسیایی و سس های سالاد نیز فوق العاده است.

طبخ با آن جدا از گران بودن، عطر و طعم بسیار قوی دارد که آن را به عنوان یک روغن پخت و پز همه منظوره نامناسب می کند. بعلاوه ، از آنجا که دانه های کنجد برای تهیه روغن برشته می شوند ، می تواند در یک ووک گرم عطر و طعم سوخته ایجاد کند. در اکثر دستور العمل ها ، این ماده معمولاً در آخرین مرحله پخت و پز اضافه می شود یا در مارینادها ، سس ها و سس ها استفاده می شود.

ما گاهی اوقات 1/2 قاشق چایخوری را به یک ماریناد گوشت در یک تفت اضافه می کنیم.

خواص بی نظیر روغن کنجد غیر خوراکی !

نگهداری روغن کنجد

اگر می خواهید مدت طولانی تری آن را نگه دارید یا به اندازه آشپزی انجام ندهید ، می توانید آن را در یخچال قرار دهید. این ممکن است باعث کدر شدن روغن شود ، اما بر طعم آن تاثیری نخواهد داشت.

 

 

روغن کنجد،مادر روغن ها !!! was last modified: جولای 20th, 2021 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!