انواع قهوه طبق روش تهیه بازدید ۱۱۹

  • انواع قهوه طبق روش تهیه(قهوۀ کافه ها)
  • اگر علاقه مند به دانستن خواص و مضرات قهوه هستید ،کلیک کنید.

 

  • باید بدانید که تنها همین دو نوع از آماده‌کردن قهوه در دنیا وجود دارد: قهوه‌ی دم‌کردنی و قهوه‌ی اسپرسو.
  • برای اطلاع از تفاوت قهوه دم کرده و اسپرسو کلیک کند.
  • سایر انواعی که امروزه می‌بینیم، از این دو نوع کلی مشتق می‌شوند و خودشان به تنهایی یک شیوه‌ی جدید به حساب نمی‌آیند.
  1. اسپرسو: تلخ‌ترین و خالص‌ترین نوع قهوه را می‌توانید با استفاده از دستگاه‌های اسپرسو ساز تهیه کنید. انتخاب نوع قهوه به خودتان بستگی دارد اما درجه آسیاب شدن آن بسیار مهم است.

جهت تهیه قهوه اسپرسو لازم است تا آب جوش با فشار زیاد از میان دانه های قهوه عبور کرده و درون فنجان سرازیر گردد. همچنین لازم به ذکر است که این قهوه از طعمی تلخ برخوردار است و همین امر موجب گشته است تا از طرفداران زیادی برخوردار نبا

شد و افراد خاصی تمایل به نوش

یدن این قهوه داشته باشند.

  1. فرانسه: با دستگاه‌های قهوه‌ساز قطره‌ای یا فرنچ پرس تهیه می‌شود، در ایران به نام قهوه فرانسه معروف شده است. دانه قهوه‌ای که برای این مدل انتخاب می‌کنید به سلیقه خودتان بستگی دارد. درجه رست قهوه فرانسه باید به صورت مدیوم دارک باشد. درجه آسیاب کردن آن هم بستگی به دستگاهی که استفاده می‌کنید، دارد. در دستگاه‌های قطره‌ای هر چه دانه‌ها را بیشتر آسیاب کنید، قهوه غلیظ‌ تر می‌شود.
  1. ترک: برای هر نفر یک قاشق مرباخوری قهوه و یک فنجان آب سرد داخل جاذوه بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید. بعد از چند دقیقه ترکیب قهوه به نقطه جوش رسیده، کف کرده و بالا می‌آید که البته نباید بگذاریم قهوه قل بزند چون تلخی ناخوشایندی می‌گیرد. زمانی که کف قهوه شروع به بالا آمدن کرد آن را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا کمی ته نشین شود بعد آن را داخل فنجان بریزید. قبل از نوشیدن قهوه، کمی آب سرد بنوشید تا دهان‌تان تازه شود و طعم قهوه ترک را بهتر حس کنید.

 

  1. عربی:نکته مهم در تهیه قهوه عربی این است که قهوه نباید جوش بیاید و به هیچ وجه نباید آن را هم بزنید. معمولا قهوه عربی را شیرین نمی‌کنند.
  1. آمریکانو: برای تهیه قهوه امریکانو لازم است تا به قهوه اسپرسو مقداری آب داغ اضافه شود. بیان شده است که به دلیل صرفه جویی در مصرف قهوه، تهیه این نوع قهوه برای اولین مرتبه توسط سربازان آمریکایی و در خلال جریان جنگ جهانی دوم ابداع گشته است.
  1. کاپوچینو: این قهوه به ترتیب دارای سه لایه شات اسپرسو، شیر بخار داده شده و شیر کف دار می باشد. در هنگام تهیه کاپوچینو ابتدا یک لایه از شات اسپرسو قرار داده می شود و پس از آن لایه ای از شیر بخاد داده شده اضافه می گردد و در آخر لایه ای از شیر کف دار به آن افروده می گردد.

 

  1. ماکیاتو: قهوه ماکیاتو نیز با کاپوچینو دارای شباهت هایی می باشد اما لازم به ذکر است که نحوه تهیه آن با کاپوچینو مقداری متفاوت می باشد. به منظور تهیه قهوه ماکیتو لازم است تا یک شات از قهوه اسپرسو درون فنجان ریخته شود و سپس شیر کف دار به صورت مستقیم به آن ضافه گردد.
  2. ریستریتو: در بین ایتالیایی‌ها رایج است که حاصل قاطی‌کردن دو کلمه‌ی Espresso و Restrict (به معنای محدود کردن و محدود شدن) است. این نوع، باز همان اسپرسو است که در حجم کمتری سرو می‌شود.

 

  1. دوپینو: یا همان دابل اسپرسو ،همانطور که از نامش پیداست یعنی دو شات اسپرسو در یک فنجان ارائه میشود.
  2. لاته: ین قهوه به صورت ترکیبی از شیر بخار داده شده به همراه یک شات قهوه قابل تهیه است. این قهوه از کف زیادی برخوردار است و به دلیل طعم شیرینی که دارد از محبوبیت بسیار زیادی نیز برخوردار است.
  3. موکاچینو: طرز تهیه این قهوه شبیه به کافه لاته است که به آن پودر شکلات و یا شربت افزوده می شود و در برخی مواقع نیز روی آن مقداری خامه نیز قرار می گیرد. این قهوه برای افرادی که برای قصد دارند برای مرتبه اول شروع به خوردن قهوه نمایند بسیار مناسب است. این قهوه به دلیل استفاده از شکلات و خامه در تهیه آن طعمی میان هات چاکلت و کافه لاته را به ارمغان می آورد و همچنین در مقایسه با اسپرسو از تلخی بسیار کمتری برخوردار است.
  1. ماکیاتو: قهوه ماکیاتو نیز با کاپوچینو دارای شباهت هایی می باشد اما لازم به ذکر است که نحوه تهیه آن با کاپوچینو مقداری متفاوت می باشد. به منظور تهیه قهوه ماکیتو لازم است تا یک شات از قهوه اسپرسو درون فنجان ریخته شود و سپس شیر کف دار به صورت مستقیم به آن ضافه گردد.
  1. قهوه دم سرد: نحوه ی دم کردنی است که از آن به جای آب جوش ،از آب سرد استفاده می شود.
  2. قهوه سرد: تفاوت این نوشیدنی با قهوه دم سرد این است که این قهوه مثل قهوه دمی عادی با آب جوش تهیه می شود، اما پیش از سرو کردن  آن را سرد می کنند.
  3. کوبانو: این قهوه کوبایی،همان اسپرسویی است که مقداری شکر دمرارا به آن اضافه شده باشد.
  4. کافه زورو: ترکیب اسپرسو دبل شات با همان مقدار آب است.

 

  1. قهوه خلاء (vacuum coffee) یا سایفون: نحوه ای از دم کردن که نوشیدنی به وسیله دو مخزن متصل به هم و خلاء ایجاد شده بین آن ها، تهیه می شود.
  2. قهوه پرکولاتور ( Percolated): نوعی روش دم کردن قهوه است که در آن آب جوش به طور مداوم در دستگاه پرکولاتور از میان دانه های قهوه چرخانده می شود تا به غلطت لازم برسد.
  3. دریپ کافی (Drip Coffee) یا قهوه با فیلتر : نوعی روش دم کردن است که در آن قهوه داخل فیلتر ریخته می شود و آب جوش روی آن می ریزد و داخل قوری زیرش چکه می کند.
  4. قهوه سیاه (Black Coffee): قهوه ای است که مستقیماْ بعد از جوشیدن در قهوه جوش،بدون اضافه کردن شکر یا خامه یا هر گونه چاشنی اضافه ای، مصرف می شود.

بیشتر بدانیم:

 

  1. قهوه با شیر یا شکر: قهوه دم شده (قهوه سیاه) همراه با شکر و شیر یا خامه است.

 

  1. اسپرسو رومانو: اسپرسویی است که همراه با برشی از لیمو سرو می شود.
  1. گیلرمو: اسپرسو دبل شاتی است که روی لیمو ریخته میشود و گاهی هم همراه با یخ سرو می شود.

 

  1. لانژ: نقطه مقابل ریسترتو است. یعنی دو برابر اسپرسو عادی آب دارد و غلظت آن نصفاسپرسو است.

 

  1. کافه کریما: قهوه لانژی است که فوم زیادتری دارد و بیشتر در سوییس،ایتالیا و اتریش سرو می شود.

 

  1. فلت وایت: لاته ای است که فوم نداشته باشد و مقدار شیر معمولاً در آن کمتر است.

 

  1. رو(breve): نصف این نوشیدنی اسپرسو و نصف دیگر آن شیر داغ و فوم با نسبت مساوی است.

 

  1. قهوه گوموسا: اسپرسویی است که روی یک دانه مارشملو ریخته و سرو می شود.

 

  1. کافه بُم بُن: این نوشیدنی که بیشتر در اسپانیا محبوب است، از ترکیب اسپرسو با همان میزان شیر غلیظ و شیرین شده ی داغ تشکیل می شود.

 

  1. گالائو: این نوشیدنی پرتغالی اسپرسویی است که با شیر فوم داده شده ترکیب می شود و معمولاً در لیوان های بلندی سرو می شود.

 

  1. اِیس کافی (Eiskaffee): نوشیدنی ای آلمانی است که از ترکیب قهوه سرد با بستنی وانیلی تهیه می شود.

  1. اسپرسو کُن پانا: از ترکیب قهوه با خامه زده شده تهیه می شود.

 

  1. قهوه ویِنا: از ترکیب اسپرسو با خامه زده شده و گاهی شیر تهیه می شود.

 

  1. چایی لاته: ترکیب اسپرسو با چای ادویه دار و شیر بخار داده شده است.

 

  1. قهوه ایرلندی: قهوه ترکیب شده با ویسکی وخامه است و گاهی اوقات شکر نیز به آن اضافه می شود.

 

  1. لیکور: ترکیب قهوه دمی با ۲۵ میلی لیتر لیکور(نوعی نوشیدنی الکلی فرانسوی)است و گاهی با خامه سرو می شود.

 

  1. بلک تای: اسپرسو دبل شاتی است که با قهوه سرد سنتی تایلندی و شیر شیرین و غلیظ شده ترکیب می شود.

باریستا ها برای جلب نظر مشتری هایشان هر روزه طعم های جدید و شگفت انگیزی را به منوی خود اضافه میکنند؛ که بی شک هر کدام ارزش یکبار امتحان کردن را دارد .

چه بسا دور از باور نیست که با یکبار امتحان ، مشتری پر و پا قرصشان شوید!!!

 

+خرید قهوه درجه یک بوربون میکس مشکی

+خرید قهوه فرانسوی “آمریکانو”

+خرید قهوه درجه یک بوربون میکس طلایی

 

 

انواع قهوه طبق روش تهیه was last modified: جولای 20th, 2021 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!