روش اصلی تشخیص روغن زیتون مرغوب بازدید ۳۹۶

روغن زیتون بیشمار از مزایای سلامتی را دارد. با این حال ، اگر می خواهید واقعاً بهترین نتیجه را بگیرید

 ، روغن زیتون ارگانیک همان چیزی است که باید روی آن تمرکز کنید. بیایید کشف کنیم چرا!

بسیاری از مصرف کنندگان بین این دو اصطلاح اشتباه گرفته می شوند. آیا بهتر است روغن غیر ارگانیک فوق العاده بکر تهیه کنید یا روغن زیتون ارگانیک که واجد شرایط نامیدن آن نیست.

ارگانیک به نحوه پرورش زیتون اشاره دارد. این شامل استفاده از مواد بالقوه مضر است. آژانس های صدور گواهینامه ارگانیک بر مزارع نظ

ارت کرده و چک آپ های مکرر انجام می دهند. روش پرورش زیتون باید تمیز باشد. این بیشتر کودهای مصنوعی ، سموم دفع آفات و انواع مواد شیمیایی

مضر دیگر را شامل نمی شود.

فوق العاده بکر به معنای متناسب بودن روغن با یک استاندارد کیفیت خاص است. این باید فقط تحت فشار سرد باشد – در تولید از هیچ حلال و گرمای زیاد استفاده نمی شود. روغن های زیتون بسیار بکر فقط حدود 0.4٪ اسیدهای چرب آزاد بسیار اسیدی دارند. این باعث مقاومت بیشتر آنها در برابر آسیب اکسیداتیو و سلامت می شود. آنها همچنین خوشمزه تر هستند .

. نگهداری روغن زیتون

اقدامات احتیاطی: محصول را در بطری های شیشه ای تیره و به دور از منابع گرم و گرم نگهداری کنید.

.روغن زیتون خام

اگر می خواهید از همه خوبی های روغن زیتون لذت ببرید ، آن را به صورت خام روی سالادها ، ماکارونی یا به راحتی روی یک تکه نان استفاده کنید.

.روغن زیتون برای سرخ گردن

مطالعات اخیر نشان داده است که بهترین روغن سرخ کردنی روغن زیتون است. در حقیقت ، مقاومت آن در برابر گرمای ماهیتابه و سرخ کن های عمیق بیشتر است

بیشتر بدانیم:

پیشنهاد شگفت انگیز :

خرید روغن زیتون سنتی  بدون بو ، تهیه شده به روش سنتی

 

چرا ارگانیک برای سلامتی شما بهتر است؟

روغن زیتون ارگانیک در جامعه آگاه از سلامتی محبوبیت بیشتری پیدا می کند. یک دلیل نسبتاً خوب برای آن وجود دارد! روغن زیتون یک آنتی اکسیدان قوی است و می تواند پیری و رادیکال های آزاد ایجاد کننده سرطان را دفع کند.

اگر زیتون به صورت پایدار پرورش نیافته باشد ، ممکن است حاوی مقادیر کمی از سموم دفع آفات و کودها باشد. چرا باید نگران میزان ردیابی باشیم؟ بیشتر به این دلیل است که شما نمی دانید دقیقاً چه سموم دفع آفات یا سایر مواد شیمیایی را بلعیده اید. برخی از این ترکیبات به قدری قدرتمند هستند که حتی در دوزهای کمی نیز می توانند سمی باشند. حتی با نگرانی بیشتر ، آفت کش ها عواقب طولانی مدتی دارند. آنها می توانند احتمال ابتلا به بیماری های کشنده مانند سرطان را افزایش دهند. آلزایمر و سایر بیماری های تخریب عصبی نیز با مواد شیمیایی مضر موجود در محصولات ارتباط داشته اند. برخی از افراد ادامه می دهند که رژیم غذایی ارگانیک مغذی تر نیست. با این حال ، طبق انجمن خاک ، رعایت رژیم غذایی آلی ، مصرف ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری را افزایش می دهد. نه تنها در برابر آلودگی های بالقوه کشنده در امان هستید ، بلکه مواد مغذی و مواد سالم بیشتری نیز در اختیار بدن خود قرار می دهید!

روغنهای زیتون معطر شده را بشناسید!

در سال 2011 ، قانون اروپا برای بازاریابی روغن معطر از روغن استفاده می کند ، یعنی: “حاصل از مخلوط شدن و پیچیدگی انواع مختلف”. بنابراین برچسب ها را با دقت بخوانید و از برچسب هایی که قیمت بسیار کمی دارند اجتناب کنید.

 

روغن زیتون آلی 

اگر به اندازه کافی به سلامتی خود اهمیت نمی دهید ، شاید بحث محیط بانان در مورد شما تأثیر بگذارد. انتخاب محصولات ارگانیک به جای رقبای غیرارگانیک آنها ، لطف زیادی به کره زمین می زند. مواد شیمیایی که در محصولات زراعی استفاده می شود می تواند در طولانی مدت به طبیعت آسیب برساند. متأسفانه ، بسیاری از تولیدکنندگان به سادگی از تشخیص این موضوع خودداری می کنند! با انتخاب روغن زیتون ارگانیک مجاز ، تولیدکنندگان وظیفه شناس را تشویق می کنید و به کسانی که نمی توانند کمتر به محیط زیست اهمیت دهند ، غذا نمی دهید. کشاورزی ارگانیک سودآوری دارد (زیرا پایدار است) اما نتایج اخلاقی نیز دارد. هنگامی که استفاده از سموم دفع آفات کاهش می یابد:

مقاومت در برابر بیماری در گیاهان افزایش می یابد(این را “افزایش ایمنی بدن” بدانید)

خاک ، تأمین آب و هوا برای جوامع محلی تمیز می ماند. این مواد شیمیایی گاهی اوقات ممکن است برای سنین طولانی باقی بمانند و به همین دلیل است که جلوگیری از مصرف آنها در درجه اول بسیار مهم است.

کارگران در معرض آفت کش ها در معرض خطر بالای مسمومیت حاد قرار دارند. آنها همچنین به دلیل قرار گرفتن در معرض مزمن مستعد ابتلا به بیماری مهلک هستند. این افراد غالباً از آسیب پذیرترین و از نظر اجتماعی از نظر اجتماعی برخوردار نیستند. کشاورزی غیر ارگانیک به طور مستقیم بر سلامت آنها و خانواده های آنها تأثیر می گذارد و حتی برای مصرف کننده نهایی تفاوت قیمتی یا کیفیتی ایجاد نمی کند.

 

چطور روغن زیتون اصل را از غیر اصل تشخیص دهیم؟

کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل ۳ روش پیشنهادی ارائه داده‌اند. در ادامه به توضیح این ۳ روش خواهیم پرداخت:

روش اول :مربوط به رنگ روغن زیتون است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. از طرفی بوی روغن زیتون باید بویی شبیه به بوی میوه زیتون یا برگ زیتون باشد.

روش دوم: برای تشخیص روغن زیتون استفاده از قوه چشایی است. اگر یک قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو دهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن، به سرفه می‌افتند. درست پس از یک دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند.

و بلاخره اینکه:با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهیم داشت.

 

به طور خلاصه

روغن زیتون ارگانیک فقط برای شما مفید نیست. همچنین برای محیط زیست فوق العاده مفید است. اگر افراد بیشتری به مصرف مواد ارگانیک می پرداختند ، زندگی سالم تر و تمیزتری داشتیم

 

 

 

 

روش اصلی تشخیص روغن زیتون مرغوب was last modified: ژانویه 4th, 2023 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!