ترکیب اصیل چای ماسالای خوشمزه بازدید ۱۷

چای ماسالا چیست؟و چه فوایدی دارد؟

نکات تهیه یک ماسالا چای عالی چیست؟

چگونه چای ماسالا درست کنیم؟

 

یک فنجان گرم ماسالای چای معتبر هندی ، تهیه شده با ادویه های معطر و زنجبیل ، برای طراوت و خوشبختی صبح شما!

چای برای بسیاری از مردم هند مانند دین است. روز تا زمانی که یک فنجان گرم کادک چای (چای غلیظ) بخورید شروع نمی شود. اگر بازدید کننده یا مهمان دارید که به خانه شما می آیند ، اگر یک فنجان چای نخورید تقریباً بی ادبی تلقی می شود. تمام مکالمات سرگرم کننده اطراف چای احاطه شده است!

ماسالای چای توسط فروشندگان خیابانی و قطار (معروف به چای والا) در قرن بیستم به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در هند تبدیل شد. آنها معمولا چای را در یک دیگ ،پارچ فلزی و یا قوری بزرگ حمل میکنند.

آنچه باعث ایجاد یک ماسالای چای معتبر می شود ، استفاده از ادویه جات تازه کاملاً آسیاب شده است. زنجبیل تازه ، هل ، دارچین ، میخک … همه ادویه های گرم و خوش طعم. آنها را کمی له کرده و هنگام جوشاندن آب برای چای به آنها اضافه کنید.

هر خانواده در هند ترکیبی از ادویه جات خاص خود را دارد که در ماسالای خود ترجیح می دهند. اما یک چیز مطمئن است ، این چای قطعاً مانند چای لاته ای نیست که در استارباکس یا پیتز دارید. این چای ماسالای معتبر هندی با شیر است.

ماسالا به معنی ترکیبی از ادویه جات است. و به چای دم کرده ادویه جات ماسالا چای گفته می شود.

شما می توانید هنگام تهیه چای یا استفاده از پودر چای ماسالا ، ماسالا چای را با خرد كردن ادویه های كامل تهیه كنید.

 

مواد تشکیل دهنده ماسالا چای چیست؟

مواد اصلی تهیه چای ماسالا بسیار اساسی هستند و تقریباً در همه دستورها یکسان هستند. مقدار ادویه یا مواد افزودنی برای طعم دادن به چای متفاوت است. برخی دوست دارند مقدار زیادی زنجبیل اضافه کنند ، برخی دیگر مقدار زیادی هل و دیگران ممکنا فقط ادویه جات ترش را ترجیح دهند.

مواد اولیه چای:

    آب

    شیر – بسته به سلیقه خود از شیر کامل یا 2٪ یا حتی بدون چربی استفاده کنید. همچنین می توانید از شیر بادام یا جو دو سر استفاده کنید.

    شکر – همچنین می توانید از شیرین کننده دیگری مانند عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

    برگ چای – می توانید از کیسه های چای نیز استفاده کنید

 

. مواد لازم برای چاشنی چای:

    زنجبیل تازه

    غلاف هل سبز

    میخک ها

    دارچین

    دانه های فلفل سیاه

 

اگر از مخلوط چای ماسالا از قبل آماده شده استفاده می کنید ، می توانید از 4 ماده آخر صرف نظر کنید و فقط زنجبیل تازه را به چای اضافه کنید.

بسته به ترجیح ادویه هایی که می خواهید استفاده کنید ، چندین نوع ماسالا چای وجود دارد. رایج ترین ادویه هایی که در دستور العمل های خانگی ماسالا چای استفاده می شود ، زنجبیل تازه ، دارچین

، دانه فلفل سیاه ، انیسون ستاره ای ، غلاف های هل سبز و میخک است.

 

چگونه ماسالا چای درست کنیم؟

    با جمع آوری مواد اولیه و ادویه هایی که می خواهید به مواد چای خود اضافه کنید شروع کنید.

    حدود 1 ⅓ فنجان آب را در قابلمه با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. (این مخصوص 2 فنجان چای است)

    در حالی که آب در حال گرم شدن است ، ادویه ها را با استفاده از هاون و گلدان یا آسیاب قهوه / ادویه خرد کنید. ادویه های خرد شده را به آب اضافه کنید.

    زنجبیل را مستقیم داخل قابلمه آب رنده کنید.

    حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید و آب را به جوش بیاورید.

    حالا برگ های چای را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه بجوشد. در این زمان می توانید شکر نیز اضافه کنید یا هنگام سرو آن را در فنجان اضافه کنید.

    ¾ فنجان شیر اضافه کنید و آن را هم بزنید.

    چای را بجوشانید. چای می تواند به راحتی سرریز شود ، بنابراین نزدیک باشید

    به محض جوش آمدن چای. بنزین را خاموش کرده و به مدت یک دقیقه روی آن را بپوشانید.

 

نکاتی برای تهیه ماسالای چای عالی

    نسبت آب به شیر: این نسبت بسیار مورد علاقه شخصی است. من در حدود ⅔ آب به ⅓ شیر کامل در یک فنجان چای را ترجیح می دهم. اگر چای غنی و غنی تر را دوست دارید ، می توانید از شیر بیشتر و آب کمتری استفاده کنید یا برای یک چای غلیظ ، حتی از شیر کمتری نیز استفاده کنید.

  •     قبل از افزودن ادویه و زنجبیل اطمینان حاصل کنید که آب در حال جوشیدن است.
  •     زنجبیل یکی از موارد ضروری است. زنجبیل را در آب اضافه کنید و بگذارید قبل از افزودن شیر آرام بپزد ، در غیر این صورت می تواند چای را گاهی سیر کند.
  •     ادویه هایی را که به ذائقه خود اضافه می کنید تنظیم کنید. چند بار تلاش می کنید و در نهایت اولویت خود را می دانید.
  •     برگ چای را برای مدت طولانی و فقط درحدود یک دقیقه جوش نزنید.

 

 

 

 

مزایای چای ماسالا

چای به خودی خود ماهیتی اسیدی دارد. افزودن زنجبیل و ادویه کامل ، خاصیت اسیدی چای را باطل می کند و فواید زیادی به آن می بخشد. فواید چای عمدتا از ادویه هایی است که به آن اضافه می شود. تمام ادویه هایی که به چای ماسالا اضافه می کنیم ، فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زیادی دارند.

منفعت اصلی چای ماسالا این است که خستگی  را کاهش می دهد. هر وقت خسته شدید ، همیشه یک فنجان چای می تولند شما را روشن کند.مس  موجود در چای به آرامش بدن و احیای مجدد آن کمک می کند. چای همچنین حاوی کافئین است ، اگرچه مقدار آن بسیار کمتر از قهوه است.

چای ماسالا نه تنها عامل پیشگیری از سرطان و دیابت است، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری های عفونی نیز می شود.

چای سیاه جزو عناصر اصلی چای ماسالا است:

کافئین موجود در آن انرژی شما را افزایش میدهد. در حالیکه کافئین به تنهایی و مقادیر بیش از حد برخی اثرات منفی را دارد، دیگر مواد تشکیل دهنده چای ماسالا باعث تعادل آن خواهند شد.
ادویه ها و ترکیب آنها با چای سیاه انرژی متعادلی را آزاد می کند که نیاز شما برای روز را تامین خواهند کرد. این چای یک طبیعی و سالم است که میتوانید بدون هیچ مشکل و نگرانی مصرف کنید.

با افزایش حجم از نفوذ هوا یا آب به داخل معده جلوگیری می کند که این موجب کاهش نفخ می شود به عبارت دیگر مصرف دو فنجان چای ماسالا هر روز می تواند به کاهش چند کیلوگرم وزن کمک کند.

بنابراین برای کم کردن وزن توصیه می شود.

این چای برای سیستم ایمنی بدن شما بسیار مفید است. میخک و دارچین بدنتان را قویتر میکند. یک خط دفاعی در بدن ایجاد میکند و اجازه نمیدهد عفونت ها از آن عبور کنند.
کیفیت دارویی این نوشیدنی خوشمزه آن را به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها  خصوصا در هند تبدیل کرده است.
همانطور که گفته شد، پایه چای ماسالا، چای سیاه است. خواص ضد اکسیدانی بسیار قوی دارد. هل و میخک موجود در آن نیز باعث کاهش سطح کلسترول میشود و به نوبه خود مقدار کلسترول خوب را افزایش میدهد.
این اتفاق باعث کاهش تشکیل پلاک میشود که عامل انسداد ناشی از بیماری های قلبی است.
این ادویه ها به کنترل قند خون ،ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.

این ماسالا چای است:

  •     گرم
  •     تند
  •    زنجبیلی
  •     آرامش بخش و سرحال کننده
  •     گیاهی و فاقد گلوتن

با فرو بردن یک نان تست در آن یا با یک کلوچه از ماسالا چای لذت ببرید. نان تست همیشه ترجیح من است. یا آن را با چند تنقلات خوشمزه مانند شیرینی پف دار پنیر ، راوا ذوکلا ، خامان دهکلا یا وادا پاو  ( چند نوع شیرینی هندی)میل کنید.همچنین پیشنهاد می شود از چند نوع شیرنی ایرانی مانند:

کلوچه سنتی کاشان ، باقلوا ،بیسکوییت و … نوش جان کنید.

چای ماسالا یک گزینه عالی برای گنجاندن در وعده هایی چون صبحانه و یا میان وعده ها نیز هست.

ترکیب اصیل چای ماسالای خوشمزه was last modified: می 2nd, 2021 by user2020

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


error: Content is protected !!